Stiri

iPhone X ajunge in magazinele din Romania vineri, 3 noiembrie

iPhone X ajunge in magazinele din Romania vineri, 3 noiembrie
Vodafone Romania va oferi iPhone X, viitorul smartphone-ului, cu un nou design revolutionar si cu display uimitor care urmareste perfect curbele telefonului pana la margini. Clientii vor putea inregistra o precomanda pentru iPhone X incepand de vineri, 27 octombrie pe vodafone.ro si in magazinele Vodafone Romania, acesta fiind disponibil in magazine incepand de vineri, 3 noiembrie.

iPhone X dispune de un design superb din sticla si otel inoxidabil, cu un ecran Super Retina de 5,8 inchi, cip A11 Bionic cu motor neural pentru invatare artificiala, realitate augmentata si experiente intense ale jocurilor 3D, incarcare wireless si Face ID, oferind o modalitate noua, inovatoare si sigura de deblocare, de autentificare si de plata. Camera frontala TrueDepth cu Face ID include modul portret cu Portret Lighting pentru selfie-uri cu efect de profunzime si dispune de Animjoi, captand si analizand peste 50 de miscari diferite ale muschilor faciali pentru a oferi viata emoji-urilor intr-o maniera noua si amuzanta.

M-am portat de la Orange pe Vodafone

Camera principala este complet noua si dispune de stabilizare optica dubla a imaginii si include un filtru de culoare nou, pixeli mai profunzi, un procesor de semnal imbunatatit proiectat de Apple, precum si functia Portrait cu Portrait Lighting care permite utilizatorilor sa realizeze fotografii si clipuri uimitoare. Sticla de pe fata si de pe spatele iPhone X este cea mai rezistenta utilizata vreodata la un smartphone, fiind disponibila in doua finisaje, silver si space gray.

Preturi iPhone X in Romania

1. eMag.ro – Apple iPhone X, 64GB, 4G, Space Grey – 5.399,99 Lei
2. QuickMobile.ro – Apple iPhone X, 64GB, 4G, Space Grey – 5.299,99 Lei
3 Flanco.ro – Apple iPhone X, 64GB, 4G, Space Grey – 5.399,99 Lei
4. Vodafone.ro – Apple iPhone X, 64GB, 4G, Space Grey – preturi speciale la abonament
5. Orange.ro – Apple iPhone X, 64GB, 4G, Space Grey – preturi speciale la abonament
6. Telekom.ro – Apple iPhone X, 64GB, 4G, Space Grey – preturi speciale la abonament

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top