Stiri

Istoria grupului Bosch

Robert Bosch este una dintre cele mai mari companii europene. Are multe linii de productie, de la subcomponente auto la scule electrice si produse pentru casa.
Daca v-ati uitat vreodata la logo-ul Bosch, uitati-va din nou cu mai mare atentie. Veti realiza ca este vorba de o sectiune a unui motor de curent continuu. Acest logo este definitoriu pentru produsele Bosch, calitatea motorului.

Grupul Robert Bosch a fost infiintat de inginerul german cu acelasi nume, acum mai bine de 130 de ani. Fondatorul grupului a fost un inginer stralucit si un inventator prolific. Compania pe care a creat-o a mostenit aceste calitati, a inovat in permanenta si a ajuns unul dinter liderii industriali ai lumii.

Sculele electrice sunt o parte aparte a grupului Bosch, fiind in topul mondial al producatorilor de scule profesionale. Grupul Bosch a ajuns sa produca si pentru alte branduri mai mici sau chiar pentru concurenta.

Bosch a fost primul mare producator de scule electrice care a deschis o filiala in Romania, inca din anii 90, aducand pe piata scule de calitate la preturi foarte bune. Chiar si la 25 de ani de la primele vanzari in tara, Bosch este in continuare numarul 1 in Romania. Compania si-a pastrat pozitia de lider prin calitate si preturi competititive, prin servicii de service rapide la nivel national, printr-o oferta completa de produse foarte bine adaptata realitatii noastre si printr-o relatie stransa cu clientii.

Multi recunosc ca rotopercutoarele Bosch sunt sunt cele mai bune rotopercutoare de pe piata. Ele au denumirea de GBH si vin in diverse combinatii si prezentari, de la produse clasice cu fir, la produse cu acumulatori.

Si putem spune ca au dreptate pentru ca, desi majoritatea producatorilor au ales sa mute productia in China sau alte tari din Asia, unde costurile sunt mai scazute, dar si calitatea produsului final mai mica, producatorul Bosch a ales sa pastreze cel putin o parte de productie in tara natala, in Germania. Toate rotopercutoarele Bosch sunt inca produse in Germania, la un standard de calitate foarte inalt, reusind sa pastreze in acelasi timp si preturi competitive si sa se bat de la egal la egal cu cei care produc in China, unde calitatea este mult inferioara.
Bosch este asociat in mintea clientilor din Romania cu calitatea la un pret extrem de bun.

Este imbucurator ca acest trend al productiei se mentine si in 2020 si se va mentine si in anii urmtotori.
Daca ai nevoie de un rotopercutor de calitate, la un pret bun, alegerea este usoara. Uita de toate celelalte marci si cumpara un rotopercutor Bosch, pentru ca la ora actuala este cel mai bun de pe piata.

Cele cateva zeci de mii de rotopercutoare vandute anual stau garantie a calitatii germane Bosch.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top