Evenimente

Jameson Bus in Iasi, 11 – 12 septembrie

Jameson Bus Iasi 2011Jameson Bus vine in orasul tau! Pregateste-te sa afli povestea lui John Jameson si sa descoperi cum se obtine Whiskey-ul Irlandez numarul 1 in lume. Apoi participa la sesiuni de mentorat cu Cosmin Lupan – Brand Ambassador Jameson – si bucura-te de muzica celor mai cool DJ!
Daca vrei sa te inscrii pentru participarea la una din sesiunile din Iasi, da Particip / Attending la acest eveniment si apoi noi te vom contacta pe e-mail pentru a confirma cu tine sesiunea la care vei fi prezent.

Jameson Bus in Iasi, 11 - 12 septembrie

Descopera universul whiskey-ului Irlandez intr-un setting neconventional: Jameson Bus.Vino sa afli povestea lui John Jameson, sa descoperi secretele productiei whiskey-ului Irlandez numarul 1 in lume si sa te bucuri de o sesiune de degustare à la carte pe muzica celor mai cool DJ.

Everything’s on the house, inclusiv premiile post-experience. Sesiunile de mentorat au loc sub indrumarea lui Cosmin Lupan, Brand Ambassador Jameson in Romania.

Atentie: Simplul fapt de a raspunde cu Particip / Attending la acest eveniment nu iti garanteaza participarea la sesiunile Jameson Bus. Dintre doritorii care dau Particip / Attending la fiecare eveniment Facebook cu sesiunile din orasul lor, noi vom selecta participantii finalisti, care vor fi apoi invitati printr-un e-mail trimis de noi sa-si aleaga sesiunea la care doresc sa participe.

Finalizarea inscrierii si prezenta la eveniment se va putea face asadar doar de catre participantii selectati dintre cei care dau Particip / Attend la eveniment, si invitati de noi, dupa primirea e-mailului de confirmare de la Jameson.Ro@Facebook.com.

Participarea fiecarui finalist va fi confirmata pentru o anumita sesiune din cele desfasurate in fiecare oras, va rugam asadar sa respectati ziua si ora care vor fi confirmate pe mail.

Pentru alte intrebari si informatii despre eveniment, ne puteti scrie la Jameson.Ro@Facebook.com.

Ca sa intri in atmosfera Irlandeza, da LIKE la pagina oficiala Jameson Romania la www.facebook.com/Jameson.Romania, ca sa afli ultimele noutati si informatii despre whiskey-ul Irlandez numarul 1 in lume.

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top