Evenimente

J&B Shaking the Dancefloor @ Club Skye, 19 noiembrie

jb-start-a-party-19-nov2010J&B Shaking the Dacefloor Party avand pe Buzdugan, Morar si un invitat surpriza in Iasi! J&B, conceptul petrecerii este unul nou si anume: distreaza-te alaturi de prietenii tai la party-ul organizat de J&B in orasul tau.
J&B pune party startarii la locurile lor pe ringul de dans, facemparty.ro in toata tara, Morar si Buzdugan se lupta party in party pentru cel mai tare party.
Intra pe facemparty.ro si alege cine conduce partyul J&B Shaking the dancefloor, vineri 19 noiembrie 2010, incepand cu ora 22:30 in Club Skye Iasi.
The party starter is in you!
Informatii si rezervari la: 0731 77 33 44 / 0731 77 33 88

[fblikebutton]

jb-start-a-party-19-nov2010_2

Uita de haine de fite, impresii si podiumuri de moda in cluburi. Este timpul sa te distrezi cu adevarat atunci cand iesi in oras. Mihai Morar si Daniel Buzdugan sunt gata sa readuca distractia in ringul de dans.

Din 19 noiembrie, in fiecare weekend, J&B ii trimite pe Morar si pe Buzdugan in cele mai tari cluburi din tara. Misiunea: sa faca party! Un party adevarat!

Pana sa ajunga insa in orasul tau, trebuie sa fii alaturi de ei in campania “Facem party”. Nu te gandi la o campanie cu promisiuni desarte. Buzdu si Morar chiar se tin de cuvant.

In fiecare saptamana, fiecare va promite ca va face ceva inedit in cadrul petrecerilor din weekend. Si, dupa cum ii stii prea bine, vei fi uimit de ce isi pun in cap.

Asadar, de luni pana sambata, ai ocazia sa il votezi pe cel pe care iti doresti sa il vezi indeplinind acea promisiune.

Trebuie sa intri pe acest site, si sa iti votezi favoritul. De luni, pana vineri seara, saptamanal.

Apoi, esti invitat, alaturi de prietenii tai, in clubul unde va avea loc petrecerea. Acolo il vei vedea pe castigatorul competitiei indeplinindu-si promisiunea. Cat despre cel care a pierdut la voturi, el va fi numit, pentru o seara, asistentul castigatorului. Cu sarcinile de rigoare.

Si pentru ca vorbeam de adevarata distractie din club, de dansul pana in zorii zilei, vei avea parte de invitati surpriza in cadrul fiecarei petreceri. Iti spunem doar atat: ritm, fani, live.

E timpul sa ne distram cu adevarat in club. Hai sa facem party!

Cu cine vrei sa faci party?

jb-start-a-party-19-nov2010

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: J&B Party Shaking the Dancefloor @ Club Skye, 19 noiembrie … | ANUNT ROMANIA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top