Diverse

Jucarii din plus pentru cei mici | Jucaresti.ro

Chiar daca inca de la cativa anisori, cei mici au nevoie de jocuri si jucarii jocuri care sa ii ajute sa isi dezvolte imaginatia, creativitatea, dar si abilitatile de manipulare si imbinare. Au nevoie si de jocuri si jucarii din plus care sa ii distreze si sa ii amuze, dar si care sa le devina un prieten de nadejde pentru ani si ani. Dar de cele mai multe ori cei mici ne imita, prin urmare ei isi doresc o jucarie care sa ii ajute in acest sens.  Ce zici de un Labrador din Plus?

Pe magazin online jucaresti.ro vei gasi o jucarie Labrador potrivita pentru totii copii, mai exact inca din zi de viata. Aceasta Labrador simpatic de 25 de cm, vine insotit si de puiul sau de 13 cm. Puiul este atasat de mama lui printr-o simpla ata ce poate fi taiata cu mare usurinta. Ca sa nu iti faci griji ca aceasta jucarie poate fi oferita unui bebelus, trebuie sa stii ca atat mama, cat si puiul sunt realizate din materiale ECO-FRIENDLY, ceea ce inseamna ca fibrele din umplutura lor sunt realizate din pet-uri reciclate. Acest material este 100% sigur, mai mult decat atat acesta nu se simte diferit fata de umplutura standard si este certificat pentru siguranta bebelusilor.

Orice jucarie este una care poate rezista ani si ani si poate deveni prietenul de nadejde al copilului tau, daca aceasta intre in viata celui mic de la o varsta cat mai frageda. Prin urmare nu ezita sa ii cumperi u jucarie care sa ii placa si pe care sa o care peste tot.

Cu totii ne legam de un lucru pe care il caram peste tot cu noi, un lucru care ne da putere, incredere si siguranta. Copii au nevoie mereu de un prieten, de un lucru care sa ii faca sa se simta acasa oriunde s-ar afla, chiar daca sunt la bunici sau la gradinita. Prin urmare cauta acea jucarie care sa se transforme in cel mai bun prieten al copilului tau. Labrador si puiul lui din plus il poti cumpara aici.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top