Evenimente

Jurnal de publicitate creativă: Opka, 21 Decembrie

Revista de umor și publicitate Grădinarul Promocrat oferă echipei câștigătoare a proiectului Concurs de marcă ilustrată: Opka, Ediția I din 21 decembrie Om sau bărbat; o bursă pe durata a două luni. Bursa va fi plătită la mijlocul lunilor Ianuarie și Februarie, în timpul activităților prelucrării secțiunii advertoriale Jurnal de publicitate creativă: Opka.

În lunile ianuarie și februarie Agenția de PR din Str. Ipke, va urma să găzduiască echipa câștigătoare în Laboratorul Opka, pentru a ilustra conținutul advertorial din scena interioară a lansării primului număr al Revistei de umor și publicitate Grădinarul Promocrat, cu un prim reportaj al datelor- mici publicitare de impact real cu titlul Garderoba mărcii: Opka. Revista va fi lansată în februarie anul viitor.

Alin Ștefan Stan: „Câștigătorii concursului obțin tot fondul de premiere. De exemplu Barberia Moshe Studio din Strada Pantelimon, Iași oferă 5 vouchere echipei câștigătoare fiind în negociere cu o carmangerie și un bar local, pentru a promova prima ediție a concursului. (…) Sunt comunicate chiar și lipsa rezultatelor pentru a găsi motivația de a continua proiectul recrutării unei super echipe de grafică publicitară, care va fi invitată după închiderea concursului să lucreze împreună cu Echipa de regie a programului Companion.”

Sunteți invitați de coordonatorul special al Concursului de marcă ilustrată: Opka, pentru a contribui la fondul de premiere cu vouchere promoționale alături de noi mărci cetățene afiliante conceptului de juriu. Marca companiei dumneavoastră va fi inserată în toate materialele prelucrate în timpul concursului primind o broșură ilustrată la finele acestuia. Ilustrațiile mărcilor cetățene: Opka, vor fi publicate în primul număr al revistei Grădinarul Promocrat cu lansare în februarie.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top