Stiri

Kaufland România anunță achiziția terenului și fostului imobil „Moldomobila SA” din Iași

Kaufland România investește în potențialul de dezvoltare al orașului Iași și achiziționează un spațiu nou pentru extinderea rețelei de magazine.

 Kaufland România anunță achiziția terenului și fostului imobil „Moldomobila SA”, situat în Iași, ca parte a strategiei companiei privind extinderea prin achiziția de terenuri – cu sau fără construcții – pentru deschiderea de noi magazine.

Prin această investiție, Kaufland își dorește să valideze potențialul de dezvoltare al orașului.

Noul spațiu va găzdui un viitor magazin Kaufland, care va fi construit după transformarea corespunzătoare a zonei din punct de vedere urbanistic.

Imobilul, situat pe Strada Bucium, nr. 34, Iași, care a aparținut societății comerciale SC Moldomobila SA, a fost cumpărat de Kaufland România în urma unui proces de licitație publică derulat în 2 etape: ,,licitație prin supraofertare” și ,,negociere directă”.

Suprafața totală achiziționată de Kaufland este de aproximativ 64.000 mp și cuprinde terenul și construcțiile situate pe acesta.

„Ne dorim să revitalizăm acest spațiu, să reintegrăm zona în circuitul urban actual, în colaborare cu autoritățile locale. Iașiul este un oraș în care merită să investim, pe de o parte pentru că există potențial de dezvoltare și pe de altă parte pentru că ieșenii ne-au arătat tot timpul încredere și deschidere, ceea ce ne bucură foarte mult”, a declarat Valer Hancaș, Director Comunicare și Corporate Affairs la Kaufland România.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top