Stiri

Kingston FURY prezintă SODIMM-uri DDR5

 • Format mic, performanță puternică
 • Kit certificat Intel XMP 3.0 cu capacitate de până la 64 GB

 

Bucureşti, România – 1 martie 2022 – Kingston FURY, divizia de gaming a Kingston Technology Company, Inc., lider mondial în produse de memorie și soluții tehnologice, anunță lansarea SODIMM-urilor Kingston FURY™ Impact DDR5. Acestea sunt perfecte pentru jucătorii sau pasionații de computere care iși doresc să aibă la dispoziție cea mai recentă performanță de top pe laptopurile sau PC-urile cu format mic (Small Form Factor).

kingston fury impact ddr5 (2)

Kingston FURY Impact DDR5 este cu 50% la sută mai rapid decât DDR4 pentru a oferi un boost în jocuri, randare și multitasking, în timp ce consumul său scăzut de energie și eficiență crescută va menține sistemul rece la 1,1 V. Disponibil în kit SODIMM certificat Intel® XMP 3.0 cu capacități de până la 64 GB, Kingston FURY Impact DDR5 reunește toate caracteristicile îmbunătățite ale DDR5 într-un format subțire și compact. Cu tehnologia inovatoare de overclocking Plug N Play1 și ECC on-die, acceptă automat 4800MT/s2 la latențe mai mici decât DDR5-4800 standard. În acest fel, obțineți îmbunătățirea performanței sistemului fără a fi nevoie să activați un profil și mențineți integritatea datelor în timp ce atingeți viteze extreme.

kingston fury impact ddr5 (1)

„Suntem încântați să extindem linia noastră de memorie DDR5 cu SODIMM-urile Kingston FURY Impact DDR5,” declară Iwona Zalewska, DRAM business manager, Kingston EMEA. „Jucătorii și creatorii de conținut pot experimenta acum puterea DDR5 atât pe desktop-uri, cât și pe laptopuri.

Kingston FURY Impact DDR5 este disponibil în module individuale de până la 32 GB și kituri de 2 până la 64 GB , fiind susținut de o garanție pe viață și de peste 30 de ani de experiență.

Pentru mai multe informații vizitați kingston.com/gaming.

 

Kingston FURY Impact DDR5 – Caracteristici și specificații

 • Performanță puternică DDR5 SODIMM: Cu 50% mai rapid decât DDR4 pentru un boost în jocuri, randare și multitasking.
 • Funcționalitate de overclocking automat Plug N Play1:Kingston FURY Impact DDR5 overclockează automat la cea mai mare viteză listată.
 • Certificat Intel® XMP 3.0:Maximizați performanța memoriei cu sincronizări avansate pre-optimizate, viteză și tensiune pentru overclocking.
 • Consum redus de energie, eficiență sporită:Păstrați-vă sistemul rece și eficient cu puterea redusă de 1,1 V a Impact DDR5.
 • Stabilitate îmbunătățită cu ECC On-Die: Mențineți integritatea datelor în timp ce atingeți vitezele de overclocking.
 • Capacități:
  • Single: 8GB, 16GB, 32GB
  • Kit de 2: 16GB, 32GB, 64GB
 • Frecvențe1 2: 4800MT/s
 • Latență: CL38
 • Tensiune: 1V
 • Interval de temperatură de funcționare:0°C – 85°C
 • Dimensiuni: 6mm x 30mm

1 Memoria Kingston FURY Plug N Play va rula în sistemele DDR5 până la viteza permisă de BIOS-ul de sistem al producătorului. PnP nu poate crește viteza memoriei sistemului mai repede decât este permis de BIOS-ul producătorului. Produsele Kingston FURY Plug N Play DDR5 acceptă specificațiile XMP 3.0, astfel încât overclock-area poate fi realizată și prin activarea profilului XMP încorporat.

2 Aflați mai multe despre mega transferuri pe secundă. MT/s înseamnă mega transferuri (milioane de transferuri) pe secundă și reprezintă rata efectivă de transfer de date (viteza) a memoriei SDRAM DDR (Double Data Rate) în procesele de calcul. Un modul de memorie DDR SDRAM transferă date la creșterea și scăderea fiecărui ciclu de ceas (1 Hz).

Ex: DDR4-3200 (PC4-3200)

Clock Rate: 1600MHz

Data Rate: 3200MT/s

Bandwidth: 25,600 MB/s (25.6 GB/s)

Pentru mai multe informații vizitați kingston.com.

 

Kingston poate fi urmărit pe:

YouTube    Instagram

Facebook   LinkedIn

Twitter    Kingston Is With You

Despre Kingston Technology Europe Co LLP

Kingston Technology Europe Co LLP şi Kingston Technology Company, Inc., fac parte din acelaşi grup (“Kingston”). Kingston este cel mai mare producător independent de memorii din lume. De la centre de date la laptop-uri şi PC-uri sau dispozitive IoT, Kingston oferă soluţii folosite pentru stilul de viaţă, lucru şi joacă. Cei mai mari producători de computere din lume și companiile de găzduire în cloud depind de Kingston pentru nevoile lor de fabricație, iar pasiunea noastră alimentează tehnologia utilizată de lume în fiecare zi. Ne străduim dincolo de produsele noastre să vedem imaginea de ansamblu, să satisfacem nevoile clienților noștri și să oferim soluții care fac diferența. Pentru a afla mai multe despre filozofia noastră Kingston Is With You, vizitați Kingston.com.

 

Kingston și sigla Kingston sunt mărci comerciale înregistrate ale Kingston Technology Corporation. IronKey este o marcă comercială înregistrată a Kingston Digital, Inc. Kingston FURY și sigla Kingston FURY sunt mărci comerciale ale Kingston Technology Corporation. Toate drepturile rezervate. Toate mărcile comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top