Stiri

Komplast.ro – oferă plăci din PVC și WPC fabricate direct în România

Atât plăcile PVC Komplast, cât și plăcile WPC Komplast pot fi o soluție, mai ales când vine vorba despre un domeniu atât de vast, precum este cel al construcțiilor. Chiar dacă majoritatea nu știm cu ce se mănâncă prelucrarea plăcilor și procesele prin care acestea trec până să ajungă la stadiul de placă matură, există oameni, experți în domeniu, care depun mult efort și acordă o atenție deosebită creării unor astfel de materiale.

Dar hai mai bine să-ți explic cum stă treaba. Referitor la plăcile PVC, acestea de definesc ca fiind ideale pentru fabricarea mobilierului sau a elemnetelor de decor, tocmai pentru că au o densitate medie, care le permite să fie utilizate atât în mediul intern, cât și în cel extern. La pachet cu aceste plăci PVC, așadar, vin și o serie de avantaje, dintre care amintim culoarea- plăcile PVC colorate își mențin foarte mult timp culoarea, faptul că ele sunt plane, adică adecvate chiar și pentru tipăriri digitale, serigrafie, vopsire, prelucrare CNC, respectiv fabricarea mobilei, sunt confecționate din materiale solide, plăcile fiind non-toxice, inerte și hipoalergenice, sunt rezistente, în condițiile în care materialul hidrofob din compoziție face ca orice placă din PVC să fie cu adevărat rezistentă.

În altă ordine de idei, sunt produse ecologice, nu dăunează în niciun fel sănătății, prelucrarea este facilă, iar materialele sunt food friendly, adică pot fi folosite pentru crearea obiectelor și mobilei din industria alimentară.

Cât despre plăcile WPC, acestea sunt făcute dintr-un material cunoscut sub numele de lemn compozit, un produs fabricat din făină de lemnm PVC virgin, respectiv aditivi. Ca și în cazul plăcilor din PVC, și avantajele plăcilor WPC sunt nenumărate, astfel că în acest sens remarcabil este faptul că acestea sunt făcute din material 100% reciclabil și refolosibil, au coeficient de dilatare scăzut, durată de viață crescută, necunoscând procesul de putrezire, își mențin aspectul estetic de-a lungul timpului, fără a necesita vopsire, nu îngheață și nu se așchiază, sunt rezistente la ciuperci și insecte, au o rezistență crescută la variațiile de temperatură și la modificările climatice și nu în ultimă instanță, ele se pot prelucra la cald.

Cu alte cuvinte, fiind ușor de prelucrat, ele se pot folosi atât pe partea de construcții, podețe, pontoane, construcții ușoare, pereți despărțitori, tavane case, placare tavane, cât și pe partea de mobilier, blaturi de mese, cutii și carcase, respctiv pe partea de amenajări ale grădinilor, locurilor de joacă pentru copii, mobilier de grădină etc.

Tu știai de toate aceste avantaje? Știai de Komplast.ro?

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top