Culturale

“Eu cine sunt?” @ Carturesti, 3 decembrie

eu-cine-suntJoi, 3 decembrie, ora 19.00, in ceainaria librariei Carturesti din Iulius Mall va avea loc evenimentul de lansare la Iasi a primei carti interactive din Romania – “Eu cine sunt?” , semnata Mihail Musat.
Eu cine sunt?” este o carte alcatuita exclusiv din intrebari, o carte deschisa pe care oricine o poate scrie in stilul sau. “Eu cine sunt?” te invata cum sa si pui intrebari, nu doar sa ai raspunsuri. „Cartea este aparent simpla pentru ca nu are mult text, insa de aici vine provocarea pentru cititor de a descoperi in el insusi  ceea ce se potriveste pe fiecare pagina „ fiecare pagina a vietii. Prin aceasta carte il invit pe cititor intr-o calatorie catre el insusi.
O calatorie in care sa descopere mai multe despre cine este, incotro vrea sa se indrepte si ce alege sa faca pentru a ajunge acolo?, spune Mihail Musat despre demersul sau.
Nu e doar inca o carte “motivationala ” sau “inspirationala ” pe langa atatea altele, ci e o provocare. E un exercitiu care te poate scoate din zona de confort si te poate intinde (asta daca raspunzi provocarii)
pana la a ajunge sa vezi cine esti, ce iti place, ce te motiveaza, ce te opreste. Nu vei gasi raspunsuri  standardizate. Nu vei primi sfaturi intelepte. Nu ti se va da o reteta despre cum sa faci.
Cu ocazia lansarii cartii se vor organiza si doua workshopuri “Despre motivatie” in data de 2 si 4 decembrie. Detalii si formularul de aplicare il gasiti aici.

eu-cine-sunt

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Tweets that mention "Eu cine sunt?" @ Carturesti, 3 decembrie | Portalul orasului Iasi 4u -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top