Evenimente

PR Tea de Iaşi @ Libraria Carturesti, 9 decembrie

prtea09-afis-pt-iqadsPRIME Iaşi, filială a Asociaţiei Europene a Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, organizează pe data de 9 decembrie 2009 a doua ediţie a evenimentului PR Tea de Iaşi. Acesta va avea loc în librăria Cărtureşti din incinta Iulius Mall, între orele 19.00 şi 20.30, şi se adresează atât studenţilor şi masteranzilor de la Comunicare şi Relaţii Publice din Iaşi, cât și celor din domenii conexe.
Ajuns deja la a XVI-a ediţie în Bucureşti, organizat de PRIME România, PR Tea apare în Iaşi pentru crearea unei legături mai bine conturate între studenţi, mediul business şi specialiştii din această arie a Comunicării. Evenimentul este o întâlnire de discuţii pe diferite teme din domeniu, într-o atmosferă informală.
Invitaţii celei de-a doua ediţii a PR Tea de Iaşi, Ovidiu Chiţovanu, Executive Director Front Page Communication şi Geo Diaconescu, organizator independent de evenimente, le vor vorbi studenţilor despre „PR KIT-ul organizării de eveniment”. Această temă este necesară pentru a evidenţia atât importanţa teoriei, cât şi utilitatea experienţei în domeniu pentru practicienii în Comunicare, Relaţii Publice, Publicitate.
PR Tea de Iaşi este un eveniment realizat cu sprijinul Cărtureşti, Ministerul Tineretului şi Sportului şi cu ajutorul Ziarul de Iaşi, Kiss FM, 360city.ro, altiasi.ro, iasi4u.ro, apPRentice.ro și iqads.ro.
Studenţii sunt aşteptaţi să completeze formularul de înscriere de pe www.primeiasi.ro/prtea şi să-l trimită pe adresa prteadeiasi@primeiasi.ro între 1- 5 decembrie 2009. Pentru mai multe informaţii, vă stăm la dispoziţie la numărul de telefon 0742 399 952 – persoana de contact Oana Filip – cu orice fel de întrebări sau comentarii.
PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România. PRIME România este afiliată la PRIME – Asociaţia Europeană a Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare.

prtea09-afis-pt-iqads

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top