Stiri

Lanțul internațional de restaurante BURGER KING va deschide prima sa locație din Iași în ansamblul Palas

Anul acesta, mixul de retaileri din ansamblul Palas a fost diversificat prin inaugurările, în premieră regională, ale mai multor branduri de renume. În continuare, proiectul mixt din inima Iașului aduce noi destinații, care oferă experiențe și sunt solicitate de publicul ieșean. Următorul nume care se adaugă pe lista premierelor este BURGER KING®, al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. 

BURGER KING® va inaugura, în curând, prima locație din Iași, în ansamblul mixt Palas. Noul restaurant va dispune de un spațiu generos, de peste 300 mpAcesta va fi situat la nivelul -3 al Palas Mall și va fi accesibil din exteriordinspre parcul Palas, cât și din interior. Viitorul restaurant aduce mai aproape de publicul ieșean burgerii care au cucerit întreaga planetă: celebrul Whopper, Lord Pepper, Sir Bacon Chicken sau Beef, Dublu Steakhouse sau Big King XXL, dar și meniuri cu cartofi prăjiți și răcoritoare, salate, garnituri și deserturi.

Ansamblul Palas are cel mai mare food court din regiunea de Nord-Est a României, care include peste 25 de restaurante cu specific internațional, dar și cafenele tematice. Locația Burger King din Palas va fi prima pe care operatorul o va deschide în rețeaua IULIUS.

Citește și:
Iași a intrat în Rețeaua UNESCO de orașe creative, la categoria „Literatură”
IKEA pregătește terenul pentru a deschide un magazin la Iași

Zilnic, peste 11 milioane de clienți vizitează restaurantele BURGER KING® din întreaga lume și sunt întâmpinați cu servicii de înaltă calitate, produse cu un gust desăvârșit și prețuri accesibile. Înființat în 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® și-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium și de a oferi clienților rețete originale și experiențe de familie.

În România, BURGER KING® are deschise 19 restaurante, în orașe precum: Brașov, Craiova, Galați, Timișoara, Sibiu, Constanța, Arad și Bacău.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

2 Comments

2 Comments

  1. eBogdan

    November 27, 2023 at 10:46 am

    EU unul banuiesc ca se va deschide un Burger King si la Aeroportul Iasi atunci cand va fi gata noul Terminal.

  2. Andrei Bucur

    November 27, 2023 at 11:00 am

    La aeroport nu cred, ei au nevoie de spații măricele, însă e clar că va intra în concurență directă cu KFC și MC pe nivelul -3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top