rent a car iasi iasi
Diverse

Lenjerii de Craciun de la Sabaev

Alb, rosu, auriu si argintiu sunt culorile Craciunului. Albul semnifica si puritatea zapezii, dar si a celui care a venit in lume sa preia pacatele noastre, sa moara pentru ele ca noi sa primim in dar vesnicia. Asa devenim din ce in ce mai buni si mai intelegatori si percepem incercarile vietii ca forma de slefuire a caracterului. Auriu, este aurul pe care l-ar da tot omul sa retraiasca cel putin o data Craciunul copilariei. Sa mai poata merge la colindat din casa in casa si sa nu-l doara picioarele, sa ii traiasca parintii, sa fie tineri si sanatosi. Argintiul? Pai nu devine de argint zapada, cand lumina intalneste sutele de fulgi diafani asezati unii peste altii sau gheata?

Am uitat verdele! Este verdele pomului de Craciun pe care il impodobim cu dragoste si sub care punem cadourile alese cu mult suflet pentru cei dragi.
Mai sunt doua luni pana la Craciun, dar este timpul sa comandam metraje lenjerii, sa avem timp sa il ducem si la cusut si sa ne petrecem toata iarna rasfatandu-ne in materialul excelent: termoizolant, moale la pipait, placut mirositor, fiindca asa este bumbacul 100% si mai ales imprimat cu o tematica adecvata de Craciun. Pe fond rosu se disting stelute albe. Fulgii de nea delicati vor poposi pe paturile noastre, iar din acest material se poate face si fete de masa.
De-ati sti ce multi mi doresc sa desfac o portocala dulce-acrisoara si parfumata pe o farfurie de Craciun, pe o fata de masa de Craciun!
Pe fata de masa rosie, cu stelute albe sa le impart celor iubiti placinta cu branza sau cu mere abia scoasa din cuptor si gutui umplute cu miere si miez de nuca sau mere cu scortisoara.

 

Materialul este atat de simplu si in acelasi timp asa de frumos, incat nu stiu daca imi va ajunge un val. Cu o lungime de 40 de metri si o latime de 2,20 metri magazinul se adreseaza atat depozitelor de materiale, cat si persoanelor fizice pentru care reprezinta o mare bucurie sa poata face celor apropiati cadouri utile de Craciun.
Credeti ca numai pentru mine voi comanda doua valuri de material? Camerele nepoteilor mei vor fi decorate de Craciun, colegelor de serviciu le voi darui fete de masa de Craciun, parintilor le voi decora casa in asa fel, incat sa le umplu sufletele de bucurie pana la refuz.
Dar sarbatorile de iarna sunt multe si variate, unele sacre, altele pagane. Pe site-ul magazinului am gasit materialul pentru lenjeria ideala de Ziua Indragostitilor: inimioare si trandafiri rosii, pe fond gri.

 

Materialele sosesc in ambalaj original la adresa indicata de cumparator si toata lumea este fericita, in special cel care isi doreste frumoasele si bunele materiale de pe site. Culorile sunt fine si asortate cu atentie, materialul rezistent si compatibil si cu persoanele hipersensibile.
Impodobiti-va casele si sufletele fiindca va veni Craciunul cu pasi repezi! El este cel mai scump musafir, iar oamenii au menirea de a-si oferi unii altora infinita iubire, intelegere si de a fi sursa de fericire pentru cei din jur.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top