Diverse

Lisnic Barbershop va fi prezent la Afterhills pe toata perioada festivalului

Afterhills 2019 urmează să aibă loc în perioada 23 august – 1 septembrie într-o nouă locație – comuna Dobovăț din Iași. Evenimentul din acest an se va desfășura pe durata a două weekenduri: 23 – 25 august și 30 – 1 septembrie, iar Lisnic Barbershop o să fie prezent la eveniment prin produsele special create pentru părul și barba festivalierilor. Știm că atunci când un bărbat arată și se simte excelent, poate fi la potențialul său maxim în cariera, afacerea sau familia sa. 

Astfel, de această dată venim noi mai aproape de voi. Ne găsiți în zona de Bazar a festivalului, alături de produse profesionale de îngrijire de grooming și cleaning. Daniel Stamate, Răzvan Zapiroi, Petru Mușchei și Dumitru Vataman o să fie acolo pentru a vă ajuta să vă alegeți produsele ideale în funcție de necesitate și specificul vostru. 

La ediţia de anul acesta, a treia, sunt aşteptaţi peste 200 de artişti, precum: Don Diablo, Rita Ora, Quintino, R3HAB, Sam Feldt (Live), CTC, Fedde Le Grand, Gareth Emery, GusGus, Hugo Kant, Morcheeba, IPHAZE, Subcarpaţi şi Şuie Paparude. Așadar ne vedem acolo în câteva zile, în zona de Bazar, pentru că vara asta, toate drumurile duc la Afterhills.

Important de menționat pentru clienții Lisnic: în perioada festivalului doar locația de pe Sărărie 15-17 o să rămână deschisă, pentru a onora programările deja efectuate. Andrei Lacovei și Ioan Tanasă o să vă ofere look-ul fresh de care aveți nevoie în cadrul unui local dedicat exclusiv bărbaților – la un pahar de whiskey.

 

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top