Restaurante in Iasi

Perla Kebap

Perla Kebap Iasi

Adresa: Strada Strapungerii Silvestru nr. 21(vis-a-vis de McDonald’s – Piata Garii)
Informatii si rezervari: 0232 23 02 23

Facebook Comments Box

11 Comments

11 Comments

 1. Pingback: Shaworma de la Perla Kebap | Blog Iasi4u

 2. nico

  August 25, 2011 at 7:18 am

  PERLA KEBABA DIN IASI ,STR. SILVESTRU STRAPUNGERI ,AU KEBABUL DE LA METRO SI SUNT CEI MAI MARI TEPARI DINTRE TURCII DIN ROMANIA CAREAU DATORII D PESTE 150.000 EURO , DA TEPE LA FIRME DUPA CARE ISI INCHID FOSTELE FIRME CU DATORII PANA ACUM A INCHIS ASKAM PERLA SI NICI MACAR NU SUNT AUTORIZATII SA FUCTIONEZE . PACAT CA UNII CA EI FAC TURCII DE RAS , UN ASA PATRON CA ISMAIL TAS DUCE TARA ASTA TE RAPA .NU VA MAI LASATI PACALITII .

 3. VASILE

  August 25, 2011 at 7:40 am

  DACA TOT VENI VORBA DE TURCUL  (ISMAIL )DE LA ASKAM PERLA DIN IASI STIU CA ESTE CEL MAI MARE TEPAR CA SI FRATELE LUI ABDURAHIM CARE ARE PERLA TOUR DIN BUCURESTI SUNT TOTII NISTE TEPARII DE PRIMA CLASA CARE NU BANII LA MUNCITORII . SUNT CEL MAI FERICIT CA NU MAI LUCREZ LA EI . CA SI MANCARE DE LA METRO FRATE CUMPARA CARNEA SI CARTOFII , EVAZIUNE FISCALA SI LA ZARAVATURII SI MURATURII CARE LE ADUC DIN TURCIA .ROMANIA ( TARA TUTUROR TEPARILOR )

 4. anonim

  August 25, 2011 at 8:03 am

  SI EU AM LUCRAT TOT  LA PERLA LA D.NUL ISMAIL CUM II PLACE SA SE AUDA , ARE DREPTATE COLEGUL CU AYRANUL CA ESTE IAURT CU APA DAR SA VB SI DE LIMONADA , RETETA : APA , LAMAI DIN GRECIA STRICATE CA NU AVEM SPATIU DE DEPOZITARE SI CAM CIRCULA SOBOLANI PE ELE , ZAHAR DE LA METRO SAU BILLA CA ESTE MAI APROAPE DE APROVIZIONAT PT CA NU AU MASINI ) SI GATA LIMONADA ,CARNEA CARE NU SE VINDE IN 12 ORE SE AMBALEAZA FRUMOS SI SE BAGA IN CAMERA FRIGORIFICA IAR PE SEARA SE SCOATE LA VANZARE , INAINTE AVEAU O FIRMA DIN BUCURESTI CARE LE ADUCEA CARNE DAR NU A PLATIT SI ACUM CUMPARA SI EI DE UNDE POATE , APROPO NU MANCATI CARNE DE VITA SI OAIE PT CA ESTE FACUT DIN MARUNTAIE DE VACA SI OAIE TOACATA , CARNEA NU ESTE INTREAGA , DACA VA PLACE BON APETIT IN CONTINUARE , APROPO HOTULUI DE HOT II ESTE FRICA . POT SA ZIC CA ESTE UN TEPAR DE PRIMA MANA .

 5. radu

  October 20, 2011 at 10:31 am

  daca sunteti asa de suparati si siguri pe ceea ce spuneti de ce nu faceti reclamatie? la OPC SI GARDA FINANCIARA spre exemplu. si ce vina are el ca producatorul nu respecta reteta????

 6. yo

  January 15, 2012 at 10:28 pm

  sincer cuvinte de lauda pentru ismail tas chiar nu sunt deloc….in afara de ce a zis toata lume as mai putea adauga k e cel mai idiot om de pe fata pamantului….sta de o gramada timp in romania si nu stie sa lege o fraza….analfabet de prima mana…..ismail se crede ¨conducitor¨ (nu am scris gresit este exprimarea sa)….deci prin concluzie nu faceti prostia de a lucra la perla kebap k o sa va para rau la cat de afurisit este……

 7. karadag

  February 3, 2012 at 12:35 pm

  te rog frumos…nu il jicni pe Dl “Conducitor”……….si asa de abia isi taraie ouale prin perla

 8. anonim

  February 3, 2012 at 12:41 pm

  va rog frumos ce atatea jigniri la adresa domnului conducitor,dupa ce ca el ajuta la voi ,da bani la voi ,si voi ce faceti va amuzati pe seama lui…….

 9. adrian

  July 29, 2012 at 7:50 am

  cred ca era mai bine daca citeam comentarii despre mancarea de acolo,  frustrarile fostilor angajati nu ma intereseaza…

 10. adrian

  July 29, 2012 at 7:54 am

  stie cineva daca livreaza tot cu taxi shoping,  am vazut ca aveau o pancarta pe fast food livrari non stop dar nu scria daca trasportul e contra cost

 11. dadascxxzc

  December 4, 2012 at 9:37 pm

  un jegos bagaias pule in git la toata familia lui.care nu da banii la angajati.le da cite 200 de lei100 si tot asa ii amina.pina si femeia de servici care spala wc-uri pune mina si prepara carnea pt kebap.merita inchis.pacat de angajatii romini care muncesc acolo pt izmail.tin carnea pe jos.merita numai reclamatii.sa aiba amenzi de sa nu mai calce prin rominia.eu sincer ias da un par in cap sa scap tara de un asa jegos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top