Restaurante in Iasi

Restaurant La Castel Breazu

Restaurant & Hotel La Castel Breazu Iasi

Adresa: Aleea M. Sadoveanu Nr. 54, Iasi
Program:
Informatii si Rezervari: 0232 225 225, 0749 225 220, 0757 061 868

Galerie Foto Restaurant & Hotel La Castel Breazu Iasi

[fblikebutton]

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

5 Comments

5 Comments

 1. Pingback: Balul de La Castel, vineri 30 martie 2012 | Iasi 4u

 2. Pingback: Balul de La Castel îşi redeschide porţile în întâmpinarea eleganţei şi generozităţii oaspeţilor ieşeni | Iasi 4u

 3. Pingback: Balul de la Castel a strâns peste 50.000 lei pentru terapia copiilor cu dizabilități | Iasi 4u

 4. Oana

  June 11, 2013 at 11:46 am

  Copilul meu a avut aici “La Castel” petrecerea de sfarsit de an. La sfarsit trebuia servita o gustare pentru copii: a venit painea…. dupa jumatate de ora s-au adus niste castronele cu salata de varza (din paine nu mai ramasesera nici firmiturile, la cat erau de flamanzi copiii)….. dupa 40 de minute a venit snitelul (varza o mancasera copiii goala)….
  Dupa ce s-a terminat panarama, am vrut si noi, parintii, sa ingurgitam ceva…. am asteptat 50 de minute sa vina unul dintre cei doi ospatari cu figuri pline de sila sa ne ia comanda. Desi erau doar 4 mese ocupate in tot stabilimentul (maxim 9 clienti), ospatarii aveau pe chipuri intiparita o sila amestecata cu o atitudine de “Ce caut eu aici”?
  Flamanzi si sperand ca mancarea va veni mai repede daca va fi salata, am comandat salata cu ton(in meniu era: “ton, fasole rosie, porumb, salata si dressing”), salata Caesar si salata greceasca. Bucatarul de acolo stie sa faca doar salata greceasca… si nici pe aceea in mai putin de 40 minute….
  Salata de ton nu avea nici o boaba de porumb sau urma de fasole….iar dressigul lipsea cu desarvarsire. In schimb avea ceapa rosie din belsug, ca si cum aceasta ar fi compensat cumva lipsa celorlalte ingrediente.
  Prajitura de ciocolata cu sos de caramel este de fapt o briosa cu sos de fructe de padure…. cred ca cei de acolo nu stiu de notiunile “prajitura”, “ciocolata” sau “caramel”.
  Am plecat flamanzi si cu o stare de greatza…
   

 5. Pingback: Balul de la Castel Iasi 2014 | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top