Concursuri

[Concurs] Lord of the Dance la Iasi pe 6 noiembrie

Dupa ce au incantat publicul din Bucuresti vreme de cativa ani, vine si randul Iasiului sa fie captivat de lumea de poveste a irlandezilor de la „Michael Flatley’s Lord Of The Dance”. Pe 6 noiembrie la Sala Sporturilor, pentru cateva ore, indragitii irlandezi vor transforma vechiul oras cuprins inca de nostalgia versurilor eminesciene, in capitala mondiala a dansului.

Lord of the Dance la Iasi pe 6 noiembrie

Spectatorii vor fi condusi intr-o lume de vis, unde prin intermediul dansurilor irlandeze, costumelor fabuloase si focurilor de artificii, se creioneaza lupta dintre bine si rau. Lupta nu va fi lipsita de surprize, iar emotiile transmise prin miscarile unice ale dansatorilor irlandezi ne vor tine cu ochii lipiti de scena, traind si luptand alaturi de erou. Supranumiti ’’minune a lumii moderne’’, irlandezii au fost urmariti de-a lungul carierei de milioane de oameni din intreaga lume.

Spectacolul din Iasi face parte din primul turneu in Romania, turneu ce va dura o saptamana si va incepe la Bucuresti pe data de 5 noiembrie 2011, trecand prin Iasi, Brasov, Sibiu si se va incheia pe 10 noiembrie in Targu Mures la Sala Polivalenta.

CONCURS “Lord of the Dance”

Castiga 2 bilete la “Lord of Dance” ce va avea loc la Iasi pe 6 noiembrie 2011.
Castiga cele doua bilete la “Lord of the Dance”ce va avea loc la Iasi, in Sala Polivalenta, duminica 6 noiembrie. Tot ce trebuie sa faci este sa dai un like fotografiei de pe pagina de facebook a iasi4u.ro, ai dat LIKE si vineri afli daca ai castigat cele doua bilete! Extragerea castigatorilor se va face prin intermediul sitului random.org!

[Concurs] Lord of the Dance la Iasi pe 6 noiembrie

Pentru toti cei ce doresc sa traiasca magia povestii irlandeze transmisa prin dans, biletele s-au pus in vanzare in urmatoarele locatii: Magazinul Flanco – str. Silvestru nr 11, parter, Libraria Adevarul – B-dul Stefan cel Mare si Sfant nr 4, Diverta Iulius – B-dul Tudor Vladimirescu, nr 2, etaj 1, CC Iulius Mall, Diverta Moldova – Str Palat, nr 1, etaj 2, CC Moldova si online pe BILETOO.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, biletfan.ro si biletedelatati.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:
– 300 lei: categoria VIP
– 250 lei: categoria 1
– 200 lei: categoria 2
– 150 lei: categoria 3
– 100 lei: categoria 4
– 50 lei: categoria 5

Turneul „Lord Of The Dance” este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Witches Night @ Cafepedia, 29 octombrie | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top