Stiri

Lucruri de stiut daca optezi pentru pardoseli elicopterizate

Cand vine vorba de pardoseli industriale, exista un tip de pardoseli incluse in aceasta categorie, denumite pardoseli elicopterizate, care se remarca printr-o rezistenta deosebita in timp si versatilitate, fiind utilizate intr-o multime de spatii, nu neaparat industriale.

Constructorii au de infruntat deseori o multime de provocari cand vine vorba de realizarea unor lucrari fara cusur, durabile, la preturi bune si care, pe langa toate acestea, sa aiba si un aspect estetic placut, iar pardoselile elicopterizate par sa fie solutia la toate acestea. Pardoselile elicopterizate sunt pardoseli compuse din substante chimice moderne, care le fac pliabile pe orice fel de suprafata.

Ce lucruri trebuie avute in vedere atunci cand optezi pentru pardoseli elicopterizate?

Daca alegerea ta sunt pardoselile elicopterizate, atunci, inainte de a contacta o firma specializata, ia in calcul urmatoarele detalii:

Traficul in locatie

Primul lucru pe care sa il iei in calcul este traficul pe suprafata pe care urmeaza sa fie turnata pardoseala.

Pentru ca pardoseala pentru un depozit va trebui sa fie una mult mai rezistenta decat cea dintr-un magazin mic, de exemplu. Traficul zonei respective te va ajuta sa identifici tipul de material necesar pentru aceasta.

Scopul pardoselii

Utilizarea pardoselii este un alt factor important care trebuie luat in calcul inainte de a monta sau turna o noua pardoseala dintr-un anumit tip de material.

De exemplu, sunt pardoseli speciale pentru parcurile de copii, pentru spitale, centre comerciale. Ceea ce le diferentiaza este modul de aplicare, rezistenta in timp, conditiile de intretinere si, nu in cele din urma, aspectul estetic.

Temperatura

Este un alt factor esential pentru ca un anumit tip de pardoseala sa fie potrivit unui anumit spatiu. In categoria pardoselilor industriale, exista materiale speciale pentru pardoseli care rezista la temperaturi foarte mici, de pana la minus 30 de grade Celsius, asa cum exista si materiale pentru pardoseli rezistente la temperature foarte ridicate.

Culoarea

Poate fi ultimul lucru la care te gandesti cand vine vorba de pardoseli elicopterizate sau orice alte tipuri de pardoseli industriale. Insa si culoarea este un factor demn de luat in calcul inainte de alegerea unei anumite pardoseli pentru o cladire.

Culoarea se dovedeste a fi importanta daca stam sa ne gandim la detalii precum curatarea pardoselii, intretinerea acesteia, luminozitate sau aspectul placut pe care birourile unei cladiri ar trebui sa le aiba, ori cele ale unui spatiu comercial si chiar spital.

Finisajele

Pardoselile industriale au numeroase finisaje, astfel incat sa se potriveasca in orice spatiu in care sunt aplicate. Proprietatea antiderapanta poate fi una dintre acestea, fiind mai mult decat salvatoare in zonele intens circulate si in care accidentarile sunt frecvente din cauza alunecarilor cauzate de conditiile de umiditate.

Daca inca nu stii care ar fi cel mai potrivit tip de pardoseli industriale pentru spatiul pe care il detii, atunci o firma specializata iti poate veni in ajutor cu realizarea unui deviz.

In acest fel obtii informatii despre pret, durata de executare a lucrarilor pentru pardoseli si ai siguranta ca stii la ce sa te astepti.

Beneficiezi de sfaturi competente si de lucrari moderne, la cel mai inalt nivel.

Intra pe www.pardoseliindustriale.ro si descopera toate informatiile de care ai nevoie pentru a face cele mai bune alegeri in alegerea materialelor si serviciilor potrivite pentru tine.

Date de contact:

Telefon: 0766 526 542

Email: office@pardoseliindustriale.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top