Diverse

Masina de brichetat este o investitie buna!

Cei care se afla in business-ul cu lemn, cunosc beneficiile de a avea o masina de brichetat sau masinarii circulare tivit cu panze mobile, deoarece acestea faciliteaza anumite procese de prelucrare.

Masina de brichetare este o investitie foarte buna, mai ales pentru cei care vor sa persevereze in acest business.

Masina de brichetat este utilizata in principal pentru comprimarea materialelor pulverulente care sunt greu de format. Se caracterizeaza prin presiune ridicata de formare, viteza reglabila a gazdei si dispozitiv de alimentare cu surub. Aceasta masina este utilizata pe scara larga in materiale refractare, centrale electrice, metalurgie, industrie chimica, energie, transport, incalzire, industrie, agricultura, gratar si alte domenii. Aceasta masina este potrivita pentru functionarea cu o singura masina si linia de productie pe scara larga.

In primul rand, principiul de functionare al echipamentului de zdrobire este de a zdrobi materialul in particule mici, sub 3 mm, prin inertia si forta centrifuga generate de rotatia rapida a lamei. Materialul zdrobit intra apoi in zona special conceputa pentru uscare. Principiul de functionare al echipamentului de uscare este de a extrage umezeala din materia prima odata cu fluxul de aer fierbinte, pentru a indeplini astfel cerinta continutului de apa din materia prima in etapa urmatoare.

Masina de brichetat foloseste temperaturi ridicate si presiune ridicata pentru a extrage materialele de uscare in brichete. Carbonizarea este ultimul proces de fabricare a carbunelui. Cel mai recent cuptor de carbonizare fara fum de mediu dezvoltat de compania noastra adopta o noua tehnologie de protectie a mediului. Nu produce nicio scurgere de fum in procesul de lucru. Gazul combustibil poate fi produs la o anumita temperatura in cuptor, ceea ce inseamna mai multa conservare a energiei si protectie a mediului si poate rupe productia intermitenta anterioara. Noul tip de cuptor cu carbonizare continua creste capacitatea de productie a echipamentului.

Productia de masini pentru brichete reduce indirect poluarea atmosferica cauzata de arderea cojii de orez, rumegus, stiulet de porumb si materiale ramase din lemn si protejeaza casa noastra comuna, pamantul.

Fabricarea de brichete din biomasa este o modalitate eficienta de a economisi factura de energie, precum si de a elimina deseurile de biomasa. Ca un fel de energie regenerabila, brichetele de biomasa, cum ar fi brichetele de lemn, brichetele de praf de fierastrau sau brichetele de carbune, fabricate de o masina de brichetat, sunt utilizate pe scara larga atat in ​​industrie, cat si la scara civila pentru incalzire ca inlocuitor al combustibililor fosili conventionali – in special carbune. Brichetele de biomasa pot fi realizate din lemn, rumegus, paie de cultura, iarba, deseuri civile si deseuri animale.

O bricheta este fabricata de o masina de brichetat, cunoscuta si sub numele de producator de brichete sau presa de brichete. Dar cum functioneaza o masina de brichetat cu biomasa? Luati de exemplu fabricarea brichetelor din lemn, in conditii de presiune si temperatura ridicate, lignina, care este un fel de polimer din lemn, care functioneaza initial ca suport al peretelui celular din lemn, se va transforma intr-un fel de materie plastica care lipeste brichetele impreuna. Acesta este si motivul pentru care orice adeziv sau liant nu este necesar in procesul de brichetare si este, de asemenea, motivul pentru care exteriorul unei brichete din lemn este neted si lucios.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top