Stiri

Măsuța de cafea nu trebuie să lipsească din livingul tău, iată cum putem alege măsuța perfectă

Trăim cu toții într-o societate în care cafeaua are un rol important și este poziționată la loc de cinste, iar o bună parte dintre noi nici nu am putea concepe o zi plină fără existența unei cafele aburinde care să învăluie locuința sau biroul cu parfumul ei.

La fel cum există există sortimente aproape infinite de măsuțe de cafea, există și multiple tipuri de consumatori, iată câteva dintre ele:

Amatorul de cafea instant
Cel mai des întâlnit în România, ușor de mulțumit și de cele mai multe ori grăbit. Nu are prea mult timp pentru a aștepta la rând la coffee shop și este forțat adesea să își înceapă dimineața cu prima opțiune pe care o găsește.

Iubitorul de toppinguri
Caramel, frișcă, un tip de sirop diferit în fiecare zi, uneori chiar toate la un loc. Toate aceste răsfățuri se convertesc în bucurie pură pentru iubitorul de toppinguri care nu ezită să fie mereu în căutare de locuri și arome noi.

Pasionatul de cofeină
De regulă îl întâlnim în mediile corporate, mergând grăbit până la expresor pentru a se realimenta cu energia necesară pentru a-și desfășura activitatea.

Consumatorul sofisticat
Acesta nu se grăbește. Se documentează, analizează și cere opinii de la cunoscuți. După multe deliberări alege un tip de cafea pe care preferă să și-o macine singur și să o servească în liniște pe propria măsuță de cafea, savurând mulțumit fiecare sorbitură.

Pe lângă importanța cafelei în societate, mai există și modul în care acesta este consumată, motiv pentru care majoritatea cunoscătorilor nu pot concepe viața fără a avea propria măsuță pentru cafea, în intimitatea locuinței lor. Alegerea unei măsuțe de cafea implică analizarea mai multor beneficii și alegerea produsului care bifează cele mai multe din avantaje:

Greutatea măsuței
În funcție de vârsta celor care o folosesc, transportul și mutarea acesteia pot deveni ușor problematice, motiv pentru care unii dintre ei își aleg măsuța de cafea ținând cont greutate sau dacă este prevăzută cu rotile.

Designul măsuței
La fel ca încazul tipurilor de cafea, aici este o situație de gusturi. În funcție de preferințe, se poate alege o măsuță clasică, din sticlă ori versiuni îndrăznețe și moderne, cu caracteristici deosebite.

Spațiile de depozitare
Acestea au rolul de aduna la un loc toate obiectele care pot contribui la bucuria servirii cafelei și în mod normal ar sta împrăștiate.

Calitatea magazinului de unde o cumpărăm
Pentru a fi siguri că achiziționăm un obiect premium, trebuie să analizăm cu atenție produsele care sunt listate online, pentru a ne asigura că materialele și dimensiunile corespund cu cele din descriere. Este recomandată achiziția doar de la magazine care oferă posibilitatea de retur și comunică clar că produsele sunt ambalate și livrate în siguranță, astfel încât să ajungă intacte la tine acasă. Garanția este un alt factor determinant, 24 luni garanție sunt suficiente pentru a transmite că producătorul chiar are încredere în produsele sale.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top