Barfe

Maxbet îți oferă până la 1800 RON bonus la cazino

maxbet-bonus

Maxbet este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România cu peste 500 de agenții stradale și cu o platformă online de cazino care se ridică la cele mai înalte standarde și care o plasează în topul cazinourilor din România. La Maxbet vei găsi o ofertă imbatabilă de bun venit în secțiunea de cazino pe care ți-o voi prezenta mai jos.

Atunci când alegi să îți deschizi un cont de jucător la Maxbet cazino vei beneficia de un bonus de bun venit impresionant. În primul rând, vei primi un bonus fără depunere ceea ce este întâlnit la puțini operatori de cazinouri online. Acceseaza platforma cod bonus Maxbet și tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont, după care să-l verifici încărcând actul de identitate în secțiunea de verificare.

După ce ai verificat contul, trebuie să accesezi secțiunea de bonusuri disponibile și să introduci codul ONLINE100 pentru a beneficia de 100 RON bonus gratuit.

De asemenea, la prima depunere efectuată vei beneficia de încă un bonus de 200% în limita a 1800 RON. Acesta este unul dintre cele mai mari bonusuri pentru prima depunere oferite la cazinourile din România. Tot ce trebuie să faci este să faci o primă depunere și să introduci codul “MAXBET200” în câmpul dedicat codurilor bonus.

De asemenea, Maxbet oferă și condiții de pariere avantajoase și condinții de rulaj foarte mici pentru acest bonus la prima depunere. Banii bonus împreună cu depunerea trebuie rulați de 15 ori. Pentru a fi eligibil pentru acest bonus trebuie să faci o depunere de minim 50 RON.

Trebuie să știi că suma mizată la o singură rotire sau rundă trebuie să nu fie mai mare de 80 RON. Condițiile de rulaj trebuie îndeplinite în maxim 30 de zile de la acordare pentru a nu pierde bonusul.

Maxbet oferă multiple opțiuni de depunere pentru a avea acces la aceste beneficii. Poți alege să depui prin folosirea unui card bancar, unde ai o depunere de minim 20 RON, prin portofelele electronice Skrill sau Neteller cu o depunere minimă de 47 RON, prin Paysafecard cu depunere a minim 25 RON, prin Trustly cu minim 20 RON sau prin transfer bancar unde poți depune minim 20 RON.

La Maxbet te poți bucura și de jocuri de cazino cu dealeri live în secțiunea de cazino live unde poți alege dintre blackjack, baccarat sau ruletă. De asemenea, poți accesa platforma de cazino Maxbet direct de pe smartphone descărcând aplicația de mobil pentru iOS sau Android în funcție de device-ul pe care îl folosești.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top