Blog

Ce bonusuri oferă Winmasters în 2021?

winmasters-bonus

Winmasters este una dintre cele mai importante agenții pe piața pariurilor online sportive, fiind cotată printre casa de pariuri online de top. Ca în fiecare an, și în 2021 Winsmasters România oferă în condiții de legalitate pariuri sportive și jocuri de casino și vine în întâmpinarea pariorilor cu o serie de pachete și bonusuri.

1.      Pachet de bun venit – bonus 110% până la 550 RON

Pachetul de bun venit oferă o serie de promoții ocazionale pentru pariori. Pentru prima depunere pariorii pot beneficia de un cod bonus Winmasters de 110%, până la 550 RON. Într-un prim pas, pariorul trebuie să depună la secțiunea “Solduri și transferuri” o sumă de minim 50 RON. Bonusul primit nu este în bani, ci doar sub formă de pariuri gratuite fără rulaj. La câștigarea pariurilor gratuite, pariorii își pot debloca banii.

Până la deblocarea banilor trebuie să rulezi consecutiv sumele primite după depunerea primului depozit, iar singurul pariu care trebuie jucat integral este primul. Dacă ai câstigat, poți retrage profitul din cont, în bani reali. Îndeplinirea condițiilor de rulaj se poate face într-o perioadă de 60 de zile, iar rulajul bonusului nu se aplică pentru pariurile de tip Pulse Bet și miza rambursabilă la egal.

2.      Bonus reîncărcare și bonus aniversare

Cu siguranță nu se poate juca gratis la pariuri sportive, însă există o serie de case de pariuri online și cazinouri care oferă bonusuri fară depunere, printre care și Winmasters. Acestea se aplică fie la înregistrare, fie la verificarea identității și se oferă cu diverse privilegii – de exemplu, la reîncărcare sau la aniversare. Cel mai avantajos e bonusul la reîncărcare, care este o particularitate oferită de doar câteva case de pariuri online licențiate. La secțiunea “Promoții” poți vedea dacă poți beneficia de un astfel de bonus atunci când intenționezi să reîncarci.

Citește și: Top 5 Întrebări și Răspunsuri despre Pariurile Online

3.      Combo booster

Bonusul Combo booster se adresează pariorilor care doresc să joace bilete cu mai multe pronosticuri. Se pot câștiga cu 60% mai multe venituri și se pornește de la biletele cu cel puțin 4 pronosticuri. La câștigarea tuturor pronosticurilor, bonusurile se vor acorda în bani cash.

Se exclud pariurile pe handicapuri asiatice, iar bonusul se aplica pe o lista bine definită de competiții sportive, pe care va trebui să o verifici înainte.

4.      Miza returnată la 0:0

Pentru a beneficia de Miza returnată la 0:0 (denumită și Cashback la 0:0), trebuie să îndeplinești 3 condiții. Pentru început plasezi un pariu pre-meci pe opțiunea scor corect, pauză/final sau pauză/final și peste/sub 2.5 goluri. Alegi una dintre competiții. Miza maximă este de 250 RON și dacă meciul respectiv s-a încheiat 0:0 iar pariul tău a fost necâstigător, atunci îți vei primi înapoi banii în cel mult 24 de ore. Nu există nicio condiție de rulaj care să influențeze livrarea sumei în întregime.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top