Business

Meniu botez Bucuresti pentru bebelusul tau

meniu botez Bucuresti poate

Planificarea unei petreceri dupa botezul de la biserica poate fi un proces dificil si lung. Practic, botezul are loc o data in viata. Uneori, pentru a se alatura zilei speciale, rudele si prietenii vin de departe si vrei sa le oferi o experienta placuta. In primul rand ai nevoie de un meniu botez Bucuresti, care este uneori diferit de meniurile provinciale. Cand planifici mancarea care urmeaza sa fie servita oaspetilor tai, ia in considerare la ce ora din zi va avea loc botezul. Acest lucru te va ajuta sa determini daca aperitivele si deserturile sunt potrivite sau daca ai nevoie de un fel principal.

Asa-numitul meniu botez Bucuresti poate include sucuri, bauturi calde, fructe, cafea, prajituri, covrigei, produse de patiserie si preparate cu branza si oua. Meniul de pranz poate consta din gustari, salate si supe. Mesele tip bufet, in care articolele din meniu sunt servite pe tavi si farfurii comune, elimina nevoia de personal de serviciu, deoarece oaspetii pot alege cu usurinta mancarea si isi pot completa farfuriile. Indiferent de ora, deserturile sunt mereu la moda. Etalarea unui desert cu o inscriptie, cum ar fi un tort sau prezenta mai multor deserturi mici diferite, va impresiona pe fiecare dintre oaspetii tai.

Meniu botez Bucuresti J’adore Ballroom

Descopera lumea tentatiilor culinare in restaurantul elegant J’adore Ballroom, care iti poate oferi meniuri rafinate pentru botezul copilului tau. Felurile principale de mancare sunt specialitati traditionale romanesti, care sunt completate de interioare magnifice in stilurile pe care ti le doresti. Indiferent de arta sau denumirea culinara, preparatele sunt in prezent foarte in voga pentru botezuri si acest trend va ramane deocamdata. Poti alege unul dintre meniurile restaurantului, cum ar fi Meniul Botez Ametist, Maniul Botez Coral sau Meniul Botez Turcoaz sau poti solicita unul dorit de tine in mod special.

Toate meniurile sunt ieftine si pot fi solicitate in sectoarele 2,3,4, Berceni si Popesti Leordeni. Preturile sunt diferite in functie de consistenta meniului, insa, toate contin o gustare consistenta, sarmale si grill sau peste, sarmale si grill in functie de meniu, garnitura si un pachet de bauturi Open Bar sau pachet bauturi Open Bar si bauturi non-alcoolice, mix cu alune si covrigei, aranjament din fructe proaspete de sezon, imbracarea meselor si a prezidiului, tortul bebelusului( la alegere) sau mix cu alune si covrigei, aranjament din fructe proaspete de sezon, imbracarea meselor si a prezidiului, esarfe pentru scaune, aranjamente florale, tortul bebelusului ( la alegere) de asemeni, in functie de meniul ales.

J’adore Ballroom ofera la un meniu botez Bucuresti si pachete optionale cu sonorizare si lumini specifice evenimentului, acest pachet optional fiind disponibil contra-cost. De asemenea, tot contra cost, poti solicita si ursitoare botez care include un spectacol oferit de 3 ursitoare si care dureaza circa 20 de minute.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top