rent a car iasi iasi
Stiri

Take & Eat – mananci bine gatit

11156915_818539254860442_663118726_n
Take & Eat ofera mancare bine gatita in diverse moduri pentru cei care vor ca la masa de pranz sa se deconecteze putin de treburile de la birou. Meniurile complete sunt oferite la preturi foarte bune si contin felul 1 – felul 2 + garnitura + salata + paine, aici recomandam turta de casa pentru ca este delicioasa, dar si optional desert.

Take & Eat se gaseste in trei locatii din Iasi la care se mai adauga si posibilitatea de comanda la domiciliu, prima locatie se gaseste pe Bd. Cantemir nr.7, a doua pe Bd. Socola nr. 11 si ultima si cea mai noua locatie pe strada Otilia Cazimir nr. 18 langa sediul Politiei Municipala Iasi.

Meniul zilei este tot timpul unul nou si costa doar 15 Lei, in plus pentru comenzi la domiciliu puteti consulta meniul lor. In plus fata de atat, in spatiile Take & Eat se pot organiza diverse evenimente precum aniversari, botezuri si asa mai departe.

Meniul Take & Eat

unnamed-8

unnamed-9
* click pe poza pentru a o mari.

Take & Eat nu foloseste produse congelate si asta pentru ca ei au o bucatarie menajata conform normelor de igiena si sanatate publica, cu utilaje de ultima generatie, personal pregatit, permanent controlat si perfectionat pentru a fi in pas cu noile cerinte in domeniu. Si in acelasi timp se ofera catering pentru evenimente, catering corporate, mese de afaceri, nunti, botezuri, aniversari, catering pentru spitale, gradinite, after school, camine de batrani meniurile sunt intotdeauna atent concepute astfel incat sa respecte recomandarile in domeniu si pot fi personalizate in functie de orice necesitate.

Take & Eat se gaseste in trei locatii din Iasi:
Bd. Cantemir nr.7 – 0757 638 550
Bd. Socola nr. 11 – 0757 638 550
Str. Otilia Cazimir nr. 18 – 0757 638 550

unnamed-12

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top