Stiri

Preparate savuroase și livrări non stop la Take & Eat

Ai rămas în pană de idei pentru masa de prânz sau cină și nici timp să gătești nu ai? Atunci trebuie neapărat să apelezi la Take & Eat, restaurantul din Iași care face livrări non stop, cu cele mai proaspete, gustoase și accesibile preparate. Nu ai comandat încă de la ei? Haide să descoperim împreună ce au de oferit!

Dacă te afli prin centrul orașului și îți este foame sau doar ai poftă de ceva bun, restaurantul Take & Eat s-ar putea să fie ceea ce cauți. Acolo vei putea găsi un meniu bogat și variat, care conține atât preparate tradiționale, cu același gust pe care ți-l amintești din copilărie, cât și preparate de tip fast-food, pentru a-ți potoli poftele nevinovate. În plus, ai parte de livrări non stop, la orice oră!

Unde îi poți găsi pe cei de la Take & Eat?

Ai chef să mănânci la restaurant? Îi poți găsi pe cei de la Take & Eat la una dintre locațiile din Iași: Bulevardul Chimiei Nr. 14, Bulevardul Socola Nr. 104, Bulevardul Chimiei Nr. 2D – Kaufland Tudor Vladimirescu, Bulevardul Dimitrie Cantemir Nr. 7, Tătărași și Strada Aurel Vlaicu chiar si la Kaufland Mihai Eminescu din Botosani, locuri în care poți savura orice fel de mâncare din meniu. Firește, poți comanda din orice colț al orașului, fie că ești acasă sau la birou, deoarece cei de la Take & Eat livrează non stop, neobosiți, mâncarea caldă, de fiecare dată!

Cele mai bune oferte pentru Meniul Zilei

Dacă bugetul tău nu este unul prea generos, trebuie să afli că cei de la Take & Eat îți pun la dispoziție Meniul Zilei, în fiecare zi. Acesta este actualizat în fiecare săptămână, pentru ca tu să te poți bucura de toate tipurile de preparate care îți sunt pe plac. Meniul Zilei conține două feluri de mâncare: o ciorbă și un fel principal, la doar 27 lei, suficient pentru a sătura foamea de la prânz sau cină.

Ai poftă de pizza sau burgeri?

Firește, cei de la Take & Eat nu se îndeletnicesc doar cu pregătirea preparatelor autohtone, ci și cu feluri de mâncare internaționale, precum cele mai cunoscute și apreciate tipuri de pizza, paste sau burgeri. Nu au fost uitați nici vegetarienii, care pot alege opțiunile de preparate fără carne, disponibile în meniu și care pot fi comandate, prin serviciul de livrări non stop.

Meniuri aparte pentru evenimente speciale

Cei de la Take & Eat nu s-au oprit aici și au adăugat meniului și o secțiune dedicată platourilor, unde poți găsi o selecție impresionantă de preparate destinate evenimentelor speciale. Trebuie să alegi mâncarea pentru o petrecere, o zi de naștere sau o întâlnire importantă? Atunci poți opta pentru platouri calde sau reci, platouri grill, cu miniburgeri, focaccia, bruschete, sandwich sau brânzeturi. Acestea pot fi comandate cu minimum 24 de ore în avans și pot fi livrate la orice locație din Iași, la ora solicitată.

Ar merge ceva dulce?

Take & Eat deține și propriul laborator de patiserie și cofetărie, loc în care se produc deserturi care îți fac cu ochiul, precum clătite, papanași, dar și amandine, cheesecake-uri, cannoli, eclere, cozonaci, torturi sau platouri asortate pentru evenimente. Toate sunt pregătite zilnic, din ingrediente proaspete și calitative, de către cei mai pricepuți maeștri cofetari.

Restaurantul Take & Eat te așteaptă cu un meniu bogat, preparate variate, gusturi autentice și livrări non stop. Fă-le o vizită cât de curând și convinge-te de calitatea superioară a serviciilor oferite!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top