Stiri

Mergi într-o vizită? Nu uita florile!

Îți aduci aminte de obiceiurile de acum câțiva ani, când timpul nu ne presa? Parcă era totul mult mai simplu, iar oamenii erau mai calmi. Unul dintre obiceiurile pentru care probabil te pregăteai și tu destul de mult era vizita la rude sau la prieteni. Înainte, vizitele surpriză erau mai rare, deoarece oamenii se anunțau cu câteva zile înainte, astfel încât să nu deranjeze gazdele. Chiar am vrea să știm tu ce preferi: vizitele surpriză sau cele anunțate?

Indiferent de preferințele tale în ceea ce privește vizitele, ar trebui să ții cont de o regulă care se aplică în ambele cazuri: niciodată nu merge într-o vizită fără o surpriză pentru gazde. Dacă ne referim la doamne și domnișoare, cel mai frumos gest pe care îl poți face este să dăruiești flori. Nu contează tipul lor sau modul de ambalare, ci simplu gest de a dărui flori și de a aduce o bucurie cuiva. Nimeni nu poate refuza un buchet de flori, cu atât mai mult când vine vorba despre vizite. Florile înfrumusețează orice încăpere și aduc veselie cu parfumul și culorile lor.

Perioada sărbătorilor de iarnă este cea mai bună pentru vizitarea celor dragi, mai ales că majoritatea persoanelor vor avea concediu sau se vor întoarce acasă. În funcție de persoanele la care mergi în vizită, poți adăuga pe lângă flori și alte mici surprize, cum ar fi cadouri simbolice de Crăciun. Ține minte că mai mult contează gestul de a oferi, nu valoarea cadoului, așa că nu exagera cumpărând ceva foarte scump și care nu are nici o componentă emoțională.

Pentru că știm că programul de lucru nu este tocmai prietenos și că sunt mari șanse să nu poți ajunge la florăria preferată în timp util, cel mai simplu este să apelezi la o florărie online de lux, așa cum este și Maison d’Or! Astfel, poți comanda florile dorite și le poți primi în maxim două ore de la confirmarea livrării, mulțumită serviciului de livrare flori in Bucuresti la domiciliu.

Dacă nu știi ce flori să alegi, îți recomandăm cu încredere un aranjament specific de Crăciun, din noua colecție de iarnă sau un buchet care să aducă magia sărbătorilor mai aproape. Bineînțeles, poți opta și pentru alte tipuri de flori, cum ar fi cele clasice, perfecte pentru orice anotimp. Totuși, ai grijă la semnificația culorilor: spre exemplu, trandafirii roșii și florile roșii în general, se oferă doar persoanelor iubite, cum ar fi soției. Ține cont și dacă persoana căreia i le vei dărui are anumite alergii, iar dacă nu știi, evită florile cu mult polen și parfum puternic, așa cum sunt crinii.

Pentru ca transportul florilor să fie mai ușor, trebuie să știi că Maison d’Or împachetează buchetele în cutii speciale, care le vor menține în cea mai bună condiție. Poți oferi florile în acele cutii, deoarece sunt elegante și surpriza va fi mai mare.

În încheiere, am vrea să știm tu cum obișnuiești să mergi în vizită și dacă ții mereu cont de obiceiul de a oferi în dar o mică surpriză, așa cum sunt și florile!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/J7bTDLnXQ8o

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top