Stiri

Merita sa investesti in pardoseli decorative? Iata ce spun specialistii din domeniu

Exista cateva avantaje esentiale, pe care le vei obtine investind in pardoseli decorative, ne atrag atentia expertii. Ele creeaza suprafete rezistente, ce se vor putea utiliza pe o perioada indelungata de timp, asigura intretinerea usoara si posibilitati infinite in materie de design.

Vei putea alege orice tip de culoare, imagine abstracta sau chiar o imitatie, pentru a imbunatati aspectul estetic si nivelul de confort al locuintei. Pardoselile decorative cresc valoarea imobiliara a constructiei si sunt recomandate pentru aderenta, versatilitate, design, usurinta in curatare si in intretinere, implementarea rapida si chiar pret. Asigura-te ca vei colabora cu experti in domeniu, ca sa te poti bucura pe deplin de toate rezultatele descrise mai jos.

 

De ce sunt, astazi, atat de populare pardoselile decorative si ce le face atat de speciale

In primul rand, aceste suprafete se pot adapta la nevoile si specificatiile spatiului de care dispui. Rezultatul final va fi, intotdeauna, pe masura asteptarilor, pentru ca aceste pardoseli sunt deosebit de versatile. Printre cele mai importante avantaje se numara imunitatea la socurile mecanice sau chiar la actiunea substantelor corozive si chimice. In plus, optiunile estetice sunt atat de variate, incat nu ai cum sa dai gres: paletarul de culori este unul impresionant, iar finisarea permite obtinerea de suprafete opace, lucioase sau chiar mate. Poate nu stiai, dar acest material se poate aplica inclusiv pe suprafete verticale, ceea ce contribuie la realizarea unor rezultate spectaculoase cu totul. Pentru ca suprafetele sunt perfect netede si plane, riscul de acumulare de murdarie intre rosturi este – din start si in definitiv – eliminat. Merita!

 

Care sunt extra-beneficiile aflate in atentia utilizatorilor, care ii conving sa investeasca in pardoseli

Trebuie sa mai stii despre pardoselile decorative ca pot avea diferite grade de aderenta. Daca vrei sa obtii suprafete de pe care nu se poate aluneca, e foarte simplu si rapid. Mai mult, nu se vor degrada in caz de incendiu si sunt compatibile 100% cu sistemele de incalzire prin pardoseala. Aceste suprafete au anumite proprietati, ce favorizeaza transmiterea de caldura, intr-un mod mult mai eficient decat gresia, spre exemplu. Putem spune despre pardoselile decorative ca sunt ecologice, pentru ca nu contin niciun fel de element volatil organic, asadar trece pe lista de avantaje si caracteristicile eco-friendy. Timpul de punere in opera este extrem de redus, in antiteza cu timpul de utilizare, care este foarte extins. Cireasa de pe tort: costurile. Acestea sunt reduse atat pentru implementare, cat si pentru mentenanta, un alt mare avantaj.

 

Pardoseliindustriale.ro, compania nr.1 in pardoseli epoxidice obtine rezultate absolut spectaculoase

Daca vrei sa te bucuri de un rezultat cu totul si cu totul spectaculos in materie de pardoseli epoxidice, alege sa colaborezi cu Pardoseliindustriale.ro. Aceasta companie are peste 10 ani de experienta in implementarea intregii game de pardoseli deocrative, si lucreaza cu rasini epoxidice, rasini poliuretanice, minerale naturale, microciment, dar nu numai. Pardoseliindustriale.ro tine pasul cu toate inovatiile din domeniu si se asigura ca pune in opera cele mai rezistente, aspectuoase si deosebite pardoseli de pe piata.

Pretul de executie variaza, in functie de tipul de pardoseala, starea suprafetei suport, dimensiunea spatiului, termenul de livrare solicitat si alte necesitati ale proiectului, dar este unul avantajos intotdeauna, avand in vedere calitatea obtinuta. Cu Pardoseliindustriale.ro investesti in locuinta ta, nu faci rabat de la calitate.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top