Stiri

Merita sa iti aduci masina din Germania? Pune in balanta aceste aspecte si ia o decizie inteleapta!

Tot mai multi romani renunta la achizitionarea unor masini noi si aleg masinile rulate. Este in voga achizitia de masini second hand Germania   si ce-i drept, pe piata din Romania sunt foarte cautate.

De altfel, acest aspect este foarte bine gandit, deoarece aceste masini second hand Germania vin si cu o serie de avantaje, insa trebuie sa fii atent si sa pui in balanta toate posibilitatile pe care le ai la dispozitie, pentru a lua o decizie cat mai buna.

Avantajele achizitionarii unor masini second hand Germania

Daca o persoana fizica se afla in cautarea unei masini second hand adusa din Germania, caci se presupune ca starea lor este mai buna, si cauta proprietari care doresc sa vanda masina pornim de la ideea ca va trebui, neaparat sa o si vada. Nu cumpara niciodata o masina pe care o vezi doar in poze pe internet. Ei bine, costurile pentru deplasarea in scopul vizionarii vor cadea in sarcina ta. Daca va trebui sa mergi pana in Germania sa o vezi, mai ales daca ai de gand sa faci o vizita si in targul de masini, vei sta poate doua zile sau un weekend si vei avea nevoie si de cazare, astfel ca vei avea niste costuri mari, iar masina ar putea fi doar ideea de la care ai pornit dar sa te intorci fara ea.

Vazand pe internet aceste anunturi, poti constata ca la momentul vizitei realitatea sa nu corecpunda cu ceea ce ai citit pe internet sau sa nu arate ca in pozele vazute, iar daca norocul nu-ti surade in targul de masini, ai sanse sa te intoci fara automobilul mult visat. Aceasta varianta de achizitie pe cont propriu poate fi dificila. In plus, trebuie sa te informezi foarte bine asupra aspectelor pe care sa le verifici atunci cand vezi masina, pentru ca nu vrei sa o cumperi si la primul drum lung sa afli ca are defectiuni ascunse. In cazul acesta esti nevoit sa investesti niste bani pe care poate ca nu esti pregatit sa ii dai.

Apoi, daca vei dori sa revinzi masina peste cativa ani, ar putea fi dificil in privinta actelor si, cu siguanta, daca va fi nevoie nu vei mai gasi atat de usor fostul proprietar. Sa te ocupi de achizitia masinii aduse din Germania poate fi destul de dificil. Totusi, nu renunti la ideea unei masini second hand pentru ca sti deja ca soferii straini au o educatie buna in ceea ce priveste intretinerea masinii si esti constient ca poti avea sansa sa achizitionezi o masina aproape noua, cu atat mai mult cu cat strainii au la dispozitie o infrastructura rutiera mai buna decat cea in Romania, ceea ce inseamna ca nu-si distrug masinile atat de repede.

Alegerea unei masini second hand Germania din locul potrivit

Tocmai pentru a te scuti de toate aceste griji, exista persoane care se ocupa de asta in locul tau. Te vor scuti de costuri suplimentare si vor aduce la tine masina mult dorita. Ei bine, si aici va trebui sa fii atent la cateva aspecte. Exista persoane care se ocupa de asta inependent (cunoscutii samsari de masini) sau exista dealeri autorizati, care aduc masini legal.

Care est diferenta intre samsarii de masini si dealerii autorizati? In primul rand, tranzactia se face fara riscuri in cazul dealerilor, pentru ca acestia iti vor oferi si garantie, se vor ocupa de toate actele si inainte sa iti vanda masina se vor asigura ca nu prezinta defectiuni ascunse, iar toate problemele tehnice sau mecanice vor fi rezolvate pana sa ajunga la tine. Putine sanse ca in cazul samsarilor sa fie totul la fel. Trebuie sa fii foarte atent, deoarece nu vei primi nicio garantie.

Iata, deci, ce posibilitati ai daca te gandesti sa achizitionezi o masina second hand din Germania. Cantareste bine lucrurile si alege varianta cea mai buna pentru tine. Autogeist detine aici  un parc auto de peste 100 de masini cu diferite motorizari, chiar si auto-utilitare. Te asteapta cu servicii de calitate si masini cu o stare tehnica foarte buna. Transparenta de care dau dovada in privinta informatiilor legate de masini si fosti proprietari, pentru ca este normal sa va doriti sa stiti aceste lucruri, va vor oferi increderea de care aveti nevoie si veti constata pe parcurs ca ati facut o investitie sigura.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top