Diverse

Micile detalii fac diferența în industria HoReCa

Cine nu adoră concediile, când ai posibilitatea să călătorești în locuri noi, să îți umpli sufletul de frumos și să te relaxezi așa cum trebuie după un an greu? În concediu vrem cu toții să uităm de griji, iar treburile casnice sunt lăsate la o parte. Dar să nu uităm și cazarea, aspect care are o mare importanță. Și, prima impresie chiar contează, așa că este important ca niciun detaliu să fie lăsat la întâmplare.

Design plăcut, dar și curățenie exemplară

Atunci când pășești pentru prima dată pragul hotelului sau pensiunii pe care ai ales-o pentru cazarea ta pe perioada concediului, este important să ai parte de o primă impresie favorabilă. Trebuie să ai impresia că ai făcut cea mai bună alegere, iar aici intervin amenajarea camerei, ospitalitatea personalului, chiar și micile gratuități de care poți beneficia. Dar să nu uităm și de faptul că este nevoie ca totul să fie perfect curat și igienizat, pentru ca tu să te simți cu adevărat confortabil.

Exigențe înalte

După o lungă perioadă de ”merge și așa”, românii au început să fie puțin mai pretențioși. Este și normal, pentru că vor calitate, iar pentru acest lucru sunt dispuși să plătească și ceva mai mult. Concurența în industria hotelieră este una foarte puternică, așa că dacă nu ai grijă ca serviciile tale să fie unele excelente, curățenia la superlativ, iar personalul să fie bine pregătit și amabil, riști să fii ”înghițit” de concurență.

Orice detaliu contează

Chiar dacă pare un clișeu, afirmația cum că orice detaliu contează este adevărată. Până și pardoseala este analizată cu atenție, așa că nu lăsa nimic la voia întâmplării. Alege covoare profesionale pentru hotelul sau pensiunea ta, și acest lucru poate contribui la succesul afacerii tale.

Nu face rabat la calitate

Cei care-ți trec pragul își doresc să aibă parte de tot confortul, pentru că, până la urmă, au plătit pentru acesta. De aceea nu face rabat de la calitate și să încerci să ”ieși” mai ieftin. Folosește mobilier de calitate, nu uita să utilezi baia cu tot ce e nevoie, fii atent la iluminatul camerei și, mai ales, la ce covoare interior sau exterior folosești. Achiziționarea acestora nu trebuie făcută la fel cum ai alege pentru propria locuință. Există covoare HoReCa, mult mai rezistente decât cele obișnuite, pentru că sunt folosite în spații cu trafic intens, fie că este vorba despre holuri, recepția, restaurantul, dar și în camerele de odihnă sau de relaxare.

Nu neglija curățenia

După cum bine știi, curățenia trebuie realizată la superlativ. Totul trebuie să strălucească, să fie perfect curat și igienizat. Cu atât mai mult în perioadele aglomerate din sezon, când pare că nu ai timp nici măcar să respiri. Pentru curățarea covoarelor și a tuturor suprafețelor folosește acele produse speciale care nu atacă țesătura, lemnul sau faianța. Poate că ar fi bine să iei în calcul apelarea la o firmă specializată de curățenie, care va știi ce produse să folosească pentru ca totul să fie la superlativ. Și nu uita niciodată, detaliile chiar fac diferența în industria hotelieră!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top