Evenimente

Mihai Traistariu si Anca Neacsu descopera talente

ERAiasi_anna_project_A1Mihai Traistariu si Anca Neacsu, fosta membra a trupei ASIA, vor fi prezenti in weekend la Iasi pentru a sustine tinerele talente ale muzicii romanesti. Cei doi fac parte din juriul Festivalului National de Muzica pentru Copii “Music for Kids”, aflat la cea de-a doua editie si vor oferi un adevarat show in cadrul spectacolului dedicat festivalului de la ERA Park. Tot la ERA Park, va avea loc duminica Cupa VIP la Tae Kwon Do.
Mihai Traistariu si Anca Neacsu canta la Kids Music Show
Sambata, ora 17:00, cele doua vedete vor sustine impreuna cu unele dintre cele mai bune voci ale festivalului spectacolul “Kids Music Show”. Evenimentul va avea loc la ERA Shopping Park, iar micutii prezenti vor avea parte de distractie, dulciuri, clowni si baloane. Mihai Traistariu va canta la ERA Park cele mai cunoscute melodii ale sale, iar Anca Neacsu, ce a revenit in aceasta primavara pe piata muzicala isi va condimenta aparitia de la Iasi cu MC Robinho, alaturi de care va canta noul sau single, “Noah”.

ERAiasi_anna_project_A1

Festivalului National de Muzica pentru Copii “Kids for Music” se desfasoara in perioada 10 -12 iunie la Iasi.
Cupa VIP la Tae Kwon Do

Distractia de la ERA Park, dedicata micutilor ieseni continua si duminica. Incepand cu ora 11:00, in Centrul Comercial va avea loc Cupa VIP la Tae Kwon Do, eveniment la care vor participa peste 100 de copii. Competitia se desfasoara pe 3 grupe de varste, iar micutii vor oferi un adevarat spectacol in cadrul celor 3 probe ale concursului: probe sportive, ce se desfasoara contra timp pe echipe, Kyorugi (probe de lupta) si sarituri. In cadrul ultimei probe, participantii vor trebui trebui sa sparga din saritura placi pozitionate la diferite inaltimi. Cel care ajunge la cea mai mare inaltime este declarat castigator. Evenimentul este organizat de clubul sportiv VIP si ERA Shopping Park.

martor-eraiasi_karate_macheta_148x2065mmbleed

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top