Evenimente

Eveniment Disney la ERA Park, 26 martie

bambi-50x70-iasi-sampleDisney Romania ii invita pe copii sa se distreze in lumea captivanta a lui Bambi si a prietenilor sai din padure, Bocanila si Floare, la evenimentul de promovare a animatiei Disney Bambi pe DVD si Blu-Ray, in varianta Diamond Edition.
Evenimentul pentru copii va avea loc in data de 26 martie 2011, intre orele 11:00 si 15:00, in ERA SHOPPING PARK din Iasi.
Copiii sunt asteptati cu multe surprize si activitati: vor colora, se vor distra si vor invata sa ii deseneze pe Bambi si Bocanila. Intrarea este libera.
Editia Diamond a filmului clasic Bambi este o poveste duioasa despre un tanar print al padurii care invata lectia prieteniei, dragostei si miracolului vietii. Filmul este disponibil pe DVD si Blu-Ray pentru o perioada limitata.
Ca o completare pentru copiii care iubesc acest film din minunata lume Disney, editura Egmont va aduce pe piata o selectie din cele mai frumoase carti de colorat, povesti si activitati cu Bambi.
Walt Disney este una dintre cele mai mari companii de productie cinematografica din lume. A fost fondata la 16 decembrie 1923 de Walt Disney si fratele sau, Roy, ca un mic studio de animatie iar in Romania activeaza de la inceputul anilor 90.

[fblikebutton]
bambi-50x70-iasi-sample

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top