Stiri

Minivacanţă în Iaşi de Ziua Unirii Principatelor – unde te cazezi

Foarte mulţi români aleg să petreacă ziua de 24 ianuarie în Iaşi datorită atmosferei specifice de sărbătoare din Capitala Moldovei, care organizează în fiecare an diverse ceremonii pentru a aniversa Ziua Unirii Principatelor de la 24 ianuarie 1859.

Opţiunile de cazare Iaşi sunt foarte diversificate, de la elegante hoteluri clasice cu o bogată istorie în spate precum Hotel Traian până la locaţii moderne precum Hotel International sau Pleiada Boutique Hotel, unicul hotel de 5 stele din Iaşi.

Mai sunt disponibile pentru cazare şi apartamente regim hotelier în Iaşi situate în ansambluri rezidenţiale moderne, care oferă avantaje consistente în materie de preţuri şi de localizare.

Datorită afluxului mare de refugiaţi ucrainieni şi a studenţilor veniţi la studii din toată ţara şi din Republica Moldova, Iaşul este un oraş foarte aglomerat şi se circulă cu dificultate cu autoturismele proprii, de aceea vă recomandăm utilizarea mijloacelor de transport în comun sau a trotinetelor electrice, disponibile în foarte multe locaţii din Iaşi la preţuri convenabile.

La ce să fiţi atenţi atunci când căutaţi cazare în Iaşi?

1. POZIŢIONAREA

Iaşul este un oraş mare şi foarte extins pe orizontală, de aceea poate fi dificil de ajuns dintr-un punct în altul al oraşului dacă distanţa este considerabilă. De aceea, în funcţie de activităţile pe care urmează să le desfăşuraţi în Iaşi, căutaţi o locaţie ce oferă cazare în apropiere.

2. LOCAŢIA

Multitudinea de oferte de cazare disponibile ajunge de multe ori să ascundă şi adevărate capcane, hoteluri foarte vechi şi neîntreţinute sau camere mici, îngrămădite şi neaerisite, care pot ascunde mucegai şi alte adevărate pericole la adresa sănătăţii.

Pentru a evita aceste neplăceri, studiaţi bine locaţia pe internet şi toate mediile de socializare, vedeţi ce spun foştii clienţi în recenziile recente. Aceasta este cea mai bună modalitate de a verifica o locaţie.

3. PREŢUL

Asiguraţi-vă că plătiţi exact cât face. Comparaţi locaţiile care oferă servicii similare şi verificaţi preţurile afişate atât în platformele turistice populare precum Booking dar şi pe site-ul propriu al locaţiei, veţi constata de multe ori diferenţe semnificative între cele două liste de preţuri. De asemenea, verificaţi paginile de socializare poate sunt anumite oferte temporare în vigoare care nu au fost postate pe site sau pe Booking.

Acestea sunt în opinia noastră cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când căutaţi cazare în Iaşi, Capitala Moldovei.

4. PARCAREA

Fiind un oraş foarte aglomerat, dacă utilizaţi autoturismul propriu este foarte important să vă asiguraţi că aveţi parcarea inclusă gratuit la locaţia de cazare, altfel riscaţi să aveţi un cost suplimentar destul de ridicat pentru acest serviciu.

ApartHOTEL Fusion Tower, o alegere inspirată

Un loc unde confortul, stilul și serviciile excepționale se îmbină perfect pentru a-ți oferi o experiență de cazare în Iași fără egal. Complexul de cazare dispune de 80 apartamente moderne și spațioase, perfecte pentru călătorii individuale, familii sau afaceri. Fiecare apartament este dotat cu facilități moderne, cum ar fi internet de mare viteză, televiziune prin cablu și sistem de climatizare, pentru a-ți oferi un sejur confortabil și relaxant.

ApartHOTEL Fusion Tower Iaşi este situat semicentral pe bulevardul Nicolina, oferă acces ușor la toate atracțiile orașului, precum restaurante, baruri, magazine și puncte turistice.

Unitatea de cazare oferă parcare privată gratuită.

Personalul amabil și bine pregătit este disponibil non-stop pentru a te ajuta cu orice nevoie sau solicitare.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top