Evenimente

Mircea Barbulescu – Casablanca Collection @ Queen’s Club, 17 decembrie

Mircea Barbulescu - Casablanca Collection @ Queen's Club, 17 decembrieUn nou eveniment de Fashion la Queen’s Club Iasi, sambata 17 decembrie incepand cu ora 23:00 esti invitat sa te distrezi si sa vezi “Mircea Barbulescu – Casablanca Collection”.
Fashion anticipates, and elegance is a state of mind … a mirror of the time in which we live, a translation of the future, and should never be static.
Queen’s Club proudly presents you the Casablanca Collection by MIRCEA BARBULESCU, Saturday December 17th!
Mai multe informatii gasiti zilnic la Queen’s Coffee Lounge.
Informatii si Rezervari la 0751 224 444

Sambata, 17.DECEMBRIE.2011 – QUEEN’s CLUB are placerea sa va invite la un nou eveniment de marca. Mircea BARBULESCU isi prezinta in premiera colectia speciala de Craciun.

Mircea Barbulescu este unul dintre cei mai apreciati designeri romani pentru acuretea colectiilor sale. Ii place sa experimenteze dar face acest lucru intre anumite limite. Foarte rar s-a vazut in colectiile lui Mircea Barbulescu piese care chiar nu ar fi putut fi purtate in timpul zilei sau seara la un eveniment.

Asta nu inseamna ca Mircea se limiteaza numai la un anumit gen de haine. Daca adaugam faptul ca si-a pus amprenta pe foarte multe aparitii ale Loredanei atat din videoclipuri cat si mondene, va veti da seama ca Mircea este un designer plin de imaginatie.
Mircea Barbulescu a absolvit cursurile Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca, sectia design vestimentar, completandu-si pregatirea si la Londra in cadrul prestigioasei scoli Kingston University.
Pana in prezent Mircea Barbulescu a realizat colectii pe care le-a prezentat atat in cadrul unor evenimente de amploare precum Romanian Fashion Week, Bucharest Fashion Week cat si in cadrul unor manifestari locale al Cluj sau Craiova.
Pe Mircea il cunoasteti poate si de la emisiunile la care a fost invitat in calitate de critic si comentator, iar aici ne referim in mod special la “Shopping-ul pasiunea mea” de pe Euforia TV, unde este o prezenta constanta in juriu.

Mircea Barbulescu - Casablanca Collection @ Queen’s Club, 17 decembrie

Asadar, Queen’s Club va asteapta Sambata 17.DECEMBRIE.2011 la prezentarea in premiera a celei mai noi colectii semnata Mircea BARBULESCU.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top