Evenimente

Miss Earth Romania 2012

Miss Earth este primul si singurul concurs internaţional de frumuseţe derulat sub deviza protecţiei mediului înconjurător. Desfăşurat pentru prima dată în anul 2001, Miss Earth a câştigat rapid admiraţia întregii lumi. Coroana Miss Earth este realizată 100% din aur de 14 karate şi argint, reciclate. Motivul care simbolizează protecţia pământuluieste realizat din diamante negre, rubine, cristale şi perle.
Miss Earth 2012 va fi organizat in acest an in Filipine!
Jihan Shanabli – a fost reprezentanta Romaniei in competitia din 2011.
Anul acesta finala ce va desemna reprezentanta Romaniei la competitia internationala din Filipine se va organiza in Pala Mall Iasi.

In concurs s-au inscris 16 concurente din toata tara.
Acestea vor defila pe scena Palas si vor prezenta tinute casual oferite de magazinul New Look, rochii de seara – NICHI Cristina Nichita si costume de baie – Jolidon.
Din juriu fac parte – cunoscutul make-up artist Alex Radulescu, designerul Crsitina Nichita, actrita Teatrului National “Vasile Alecsandri” Mihaela Arsenescu – Werner si doamna Mihaela Popa. Evenimentul va fi prezentat de Vlad Baba de la TVR Iasi.
Va invitam Vineri 26 Octombrie, de la ora 13.00 la conferinta de presa la care vor lua parte si concurentele Miss Earth Romania 2012. Conferinta va avea loc la restaurantul Fenice – Palas.
Iar Sambata 27 Octombrie, tot de la ora 13.00 va invitam sa luati parte la actiunea “Ocroteste Planeta” ce va avea loc in padurea de la Ciric, unde cele 16 modele si invitatii nostri, alaturi de dumneavoastra, presa, vom curata Padurile din apropiere, printr-o campanie de colectare a deseurilor.

Organizatori: Just Smile Events si Exclusiv Events.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top