Evenimente

Miss Hostess @ The Office Lounge, 18 noiembrie

miss-hostess-2010
Caravana nationala Miss Hostess Romania a ajuns si in Moldova. Cea de-a patra oprire va avea loc in aceste zile in Iasi, folosindu-se aceeasi formula de succes ca si pana in prezent: din 10 finaliste selectate, juriul va decide asupra primelor 3 care vor reprezenta Iasi-ul la marea finala Miss Hostess Romania ce se va desfasura in luna decembrie la Bucuresti. Castigatoarea va participa la Miss Hostess Europe 2011, in Croatia.

Pornind de la un nou concept de „hostess” aliniat standardelor din Uniunea Europeana, caravana nationala Miss Hostess Romania a inceput in Constanta si a parcurs deja alte doua mari orase: Cluj si Bucuresti. Iasi-ul reprezinta cea de-a patra oprire, concurentele avand de trecut 3 probe: proba de prezentare (rochie de seara), proba de promovare de produs (centrul de greutate al concursului) si proba costumelor de baie.

„Pana in prezent, proba de prezentare de produs a fost cea care a realizat cu adevarat diferentierea, scotand in evidenta imaginatia si curajul fetelor care au incercat sa „vanda” juriului stilul lor de comunicare. Mergem pe sloganul „o femeie frumoasa poate vinde orice” si de-a lungul concursului am avut foarte multe surprize. Liviu Varciu si-a folosit foarte bine talentul actoricesc si a pus fetele in situatii limita, spre deliciul juriului si al publicului. Speram ca si Moldova va trimite reprezentante de seama in finala”, a declarat Simona Chitac, manager in Progress Media, organizator Miss Hostess Romania.

„Pana acum, cele 3 editii care s-au desfasurat sub egida Miss Hostess Romania la Constanta, Cluj si Bucuresti, au reunit premii in valoare de peste 50.000 de euro. Este intr-adevar un succes si multumim partenerilor care s-au aratat deschisi si interesati in toata tara. Editia de la Iasi a reunit parteneri din diverse domenii, fiind una din cele mai bine acoperite etape din punct de vedere al premiilor. Multumim sponsorilor The Office Lounge, Vixen Studio, Gioconda. Centru de frumusete, Perfect Dent si firma MAR. Am pastrat mare parte din partenerii traditionali, dar acestora li s-au adaugat si altii noi: One Media Agency, Casa Teo Sinaia, La Redoutte, Nouvelle Estetique, Dance Energy, Academia Show, Floraria Flora Lux, DCMI”, a declarat Mihnea Popescu, presedinte Casino Life&Business Magazine, organizator Miss Hostess Romania.

„Avem deja 9 finaliste foarte frumoase si extrem de comunicative. Oprirea din Iasi va inchide cercul celor 12 concurente care se vor intrece in finala mare pentru titlul Miss Hostess Romania, norocoasa urmand sa reprezinte Romania in Croatia, la Miss Hostess Europe”, a continuat Gratian Sonu, director 4tuning.ro, organizator Miss Hostess Romania.

Preselectia va avea loc joi, 18 noiembrie, ora 15.00, in The Office Lounge (Ramada Hotel) Iasi, urmand ca spectacolul concurs sa aiba loc a doua zi, vineri, 19 noiembrie, incepand cu ora 23.00, in acelasi The Office Lounge.

VIP-URILE NU VOR LIPSI NICI DE LA ACEASTA ETAPA – Catalin Morosanu (luptator K1) va face parte din juriul Miss Hostess Romania. Liviu Varciu va prezenta show-ul in stilul caracteristic.

Veti putea citi ultimele detalii despre concurs pe site-ul oficial al competitiei www.misshostessromania.ro

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top