casti de copiat
Evenimente

Mitsubishi Off-Road Day 2015 – evenimentul 4×4 al anului, la Iași

Mitsubishi Off-Road Day 2015 – evenimentul 4x4 al anului, la IașiSâmbătă, 16 mai, iubitorii de aventură și de măiestrie auto sunt așteptați pe platoul Dobrovăț pentru a participa la Mitsubishi Off-Road Day – întâlnirea anuală a oamenilor îndrăzneți cu motoarele puternice ale celor mai spectaculoase mașini 4×4 Mitsubishi.
Aliniate la linia de start, pregătite să străbată orice drum, în orice condiții, capabile să ofere deopotrivă siguranță, agilitate, stabilitate și sportivitate, modelele ASX, Outlander, Pajero și L200 îi așteaptă sâmbătă pe toți cei dornici să își testeze aptitudinile 4×4 și limitele de pilot off-road.

Sub îndrumarea atentă a instructorilor specializați, participanții vor conduce pe trasee accidentate și de dificultate sporită, învățând să depășească obstacolele și provocările drumului și să fructifice din plin performanțele tehnice și manevrabilitatea autovehiculelor de teren Mitsubishi. O aventură în sine, care garantează satisfacții neașteptate, emoții speciale și sentimentul plăcut al depășirii propriilor limite.

mitsubishi-off-road-day-193

Atrăgător, robust, fără să piardă nimic din confort și ambianța rafinată, Mitsubishi ASX este o ofertă atractivă în segmentul crossover și pare făcut pentru cei care caută siguranța și sportivitatea unui vehicul de teren, dispunând în același timp de o mașină ușoară, economică și elegantă.

Mitsubishi Outlander are la rândul său puterea de a surprinde în modul cel mai plăcut: cu o ținută de drum în care confortul și siguranța pasagerilor sunt prioritare, dispune de opțiunea de 5 sau 7 locuri și oferă standarde superioare de performanță, dinamică și consum economic, fiind echipat în plus cu cel mai avansat sistem 4×4 electronic.

Mitsubishi Pajero, simbolul absolut al gamei și modelul a cărui faimă câștigată sub soarele Dakar-ului nu este egalată de nici un alt autovehicul de teren, este special gândit pentru un off-roader autentic. În teren accidentat este incredibil de puternic și capabil, iar pe drumul asfaltat impresionează prin eleganță, siguranță și spațiul oferit. Are imaginea unui luptător tenace, dar și atractivitatea luxului, puterii, robusteţii şi aventurii.

mitsubishi-off-road-day-189

Cărăuşul suprem şi off-roaderul prin excelenţă, Mitsubishi L200 îmbină capacităţile unui 4×4 cu atuurile unui pick-up, fiind mașina perfectă pentru o familie aventuroasă și temerară, dornică să adune numeroase călătorii în albumul cu amintiri și să exploreze mereu cărări nebătătorite. Cu un aspect spectaculos, cu un interior spațios și luxos, demn de un SUV, Mitsubishi L200 răspunde celor mai exigente nevoi de mobilitate, putere şi siguranță.

Dacă doriţi să îmblânziți acești coloși impresionanți și dacă vreți să vă testați propriile aptitudini de off-roader, Casa Auto Iași vă oferă șansa perfectă să vă atingeți scopul, la Mitsubishi Off-Road Day 2015 – sâmbătă, 16 mai, între orele 9:00-18:00, pe Platoul Dobrovăț. Înscrierile pentru eveniment se fac la telefon 0721 105409 sau la e-mail contact@casaautois.ro, în limita locurilor disponibile.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top