tractoare iasi
Stiri

Mobilitate auto şi comunicare: maşina şi telefon de închiriat la AutoBoca

Mobilitate auto şi comunicare: maşina şi telefon de închiriat la AutoBoca Mobilitate auto şi comunicare: maşina şi telefon de închiriat la AutoBoca, companie românească de rent-a-car lansează servicii inovatoare.
În luna noiembrie firma românească AutoBoca a lansat un serviciu inovator pentru segmentul rent a car: MOBILE Rent. Oricine are nevoie de un telefon în timpul şederii în România poate folosi cu încredere acest serviciu. Clientul poate alege împreună cu maşina şi un telefon care vine cu minute şi SMS-uri naţionale nelimitate. Acest serviciu extra a fost gândit ca o modalitate de a apropia oamenii, mai ales atunci când vin din ţări străine. Dispare fuga după cartele şi apar momentele plăcute împărţite cu cei dragi. Serviciul MOBILE Rent este disponibil tuturor românilor şi străinilor care vin în România şi au nevoie de un telefon.

AutoBoca rent a car este o firmă cu capital 100% românesc ce oferă servicii interesante şi maşini de calitate, cu multe locaţii în România. Firma a dezvoltat business românesc în care să vă puneţi încrederea de fiecare dată când doriţi o maşină de calitate. O să descoperiţi în oferta noastră o maşină care să vă ajute să călătoriţi prin ţară fără probleme. Pe lângă maşinile pe care le puteţi închiria, firmă vă oferă şi o gamă variată de servicii extra, unele inovatoare în segmentul rent a car:

1. Scaun de protecţie pentru copii
2. GPS
3. Şofer adiţional
4. Internet to go
5. Lanţuri de zăpadă
6. Asigurare STORNO
7. MOBILE Rent

Reprezentanţii firmei au observat că foarte mulţi români şi străini care închiriau maşini, începeau o adevărată „goană” după telefoane şi cartele româneşti. Din acest motiv, AutoBoca a dezvoltat pachetul MOBILE Rent, care poate fi accesat cu uşurinţă la orice închiriere de maşină. Oferta de 3 euro pe zi, cu o plată maximă de 7 zile (chiar dacă staţi 10 sau 12 zile în ţară) este mai mult decât avantajoasă. În acest mod orice client primeşte pe lângă un autoturism bun şi un telefon. De asemenea să nu uităm de ofertele promoţionale de care puteţi beneficia în fiecare lună. Este foarte simplu să închiriaţi o maşină de la AutoBoca: fără stres sau bătăi de cap. Agenţii firmei sunt pregătiţi să vă ajute să închiriaţi cele bune masini rapid!

autoboca_web_responsive

Un alt serviciu extra care a fost lansat recent de AutoBoca rent a car este Asigurarea STORNO. De foarte multe ori o persoană poate renunţa la o rezervare din motive personale sensibile, chiar dacă a plătit deja pentru serviciu. În astfel de momente intervine Asigurarea storno. Odată activată, la plata integrală, ea oferă clientului banii înapoi dacă renunţă la serviciu.

Nevoia de mobilitate auto creşte de la an la an.
Din ce în ce mai mulţi oameni doresc să călătorească prin zonele de referinţă turistică ale României şi implicit să descopere lucruri fascinante. Ţara noastră surprinde în fiecare zi prin ofertele sale turistice, care sunt din ce în ce mai diverse. Din acest motiv vedem noi turişti prin Moldova, Transilvania, Muntenia, Dobrogea, Maramureş sau Bucovina. Aceste zone reflectă cel mai bine spiritul autentic românesc. Pentru a le putea vizita, apare nevoia urgentă de mijloace de transport utile şi confortabile, care să nu restricţioneze libertatea de mişcare a şoferului. Totuşi, cum puteţi porni dintr-o locaţie în alta fără stres sau ocazionalele frustrări auto? Răspunsul la această întrebare poate veni în mai multe forme. Cele mai recente statistici online arată că din ce în ce mai mulţi români închiriază maşini atunci când doresc să descopere anumite zone din România.

Cum puteţi găsi o firmă rent a car de la care să închiriaţi o maşină bună?
În primul rând ar trebui să ştiţi că nu este uşor să găsiţi rapid un răspuns la această întrebare. Sunt multe posibilităţi şi uneori acest lucru poate cauza confuzie. Majoritatea celor care doresc să închirieze maşini de încredere şi de calitate, de regulă optează pentru colaborări de scurtă sau lungă durată cu AutoBoca rent a car . De ce aleg ei să colaboreze cu această firmă? Vom încerca să scoatem în evidenţă valorile care recomandă AutoBoca pentru oricine doreşte să închirieze un autoturism de calitate.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top