Diverse

Motorola rollable smartphone proof of concept

Motorola privește smartphone-ul ca pe o extensie a utilizatorilor săi, un instrument care le permite acestora să se adapteze la mediul înconjurător și să îndeplinească sarcinile cu ușurință. Compania investește în ecrane OLED flexibile, sau pOLED, pentru a oferi un echilibru între confort și conținut. Conceptul „Rollable” întruchipează această idee prezentând un ecran care se ajustează în trei stări distincte: extins, compact și peek, printr-o simplă apăsare de buton.

 

Cu o înălțime de puțin peste 4 inci, conceptul „Rollable” se redimensionează într-o formă super ușoară, mai mică decât majoritatea celorlalte dispozitive premium de pe piață. Fie că este vorba de un ecran de 6,5″ pentru o experiență de gaming imersivă sau de o dimensiune retractată pentru comoditate atunci când te deplasezi, dispozitivul oferă oportunități multiple pentru crearea de conținut și divertisment, oferind în același timp flexibilitatea inedită a unui dispozitiv de mici dimensiuni cu ecran panoramic.

 

Conceptul este cel mai versatil smartphone de 5 inci din lume:

  • Utilizatorii pot alege între conținut și confort cu un dispozitiv care se transformă în funcție de nevoi.
  • Mic și compact, ideal pentru interacțiuni cu o singură mână.
  • Se extinde la un ecran mare de 6,5″ pentru conținut extins.
  • În funcție de context, se adaptează la starea extinsă, compactă sau de privire, în funcție de activitățile și intențiile utilizatorului.
  • Conținutul se poate adapta în mod dinamic la dispozitiv pe măsură ce se extinde și se pliază.
  • Atunci când este compact, display-ul de pe partea din spate a dispozitivului arată notificările în mod rapid și permite utilizatorului să facă selfie-uri cu ajutorul camerei high-end.

 

Noul concept „Rollable” a venit din partea echipei 312 Labs, grupul intern de inovație al Motorola pentru experți în produse, cercetare, design și inginerie din întreaga lume. 312 Labs explorează mai multe spații tehnologice emergente, iar unul dintre acestea este reimaginarea factorilor de formă ai dispozitivelor pentru a rezolva problemele clienților și a permite noi experiențe. Acest nou concept se bazează pe inovații în materie de display și mecanică și, demonstrează funcționalitatea factorilor de formă dinamici.

 

Despre 312 Labs

 

Cu sediul central în Chicago, IL, 312 Labs este o echipă globală, multidisciplinară, formată din experți din industrie și lideri de opinie în domeniile managementului de produs, cercetării, designului și ingineriei. Numele “312” a fost ales deoarece este unul dintre cele mai cunoscute indicative telefonice din Chicago și reflectă rădăcinile Motorola în domeniul inovației.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top