Diverse

MSI și Capcom colaborează pentru a oferi promoția Exoprimal Bundle

MSI, cel mai important brand de hardware pentru jocuri PC din lume, este încântat să anunțe un parteneriat strategic cu CAPCOM pentru a lansa o promoție interesantă pentru jocul SF foarte așteptat – Exoprimal. Concret, odată cu achiziționarea unui monitor de gaming MSI din lista de modele eligibile, utilizatorii vor avea posibilitatea de a primi un cod de joc Exoprimal pe site-ul oficial MSI și un autocolant special MSI x Exoprimal pentru a se bucura de aventura futuristă din acest joc epic. Pentru mai multe informații despre parteneriatul dintre MSI și CAPCOM și despre promoția Exoprimal, vă rugăm să vizitați https://www.msi.com/Promotion/exoprimal

 Echipează-te, adaptează-te și supraviețuiește în bătălii intense împotriva hoardelor mortale de dinozauri!

###

Exoprimal este un joc de acțiune în echipă care pune “tehnologia de ultimă oră a umanității în materie de exosuți împotriva celor mai feroce bestii din istorie”. Jocul este plasat în anul 2040, oferind o lume futuristă uimitoare din punct de vedere vizual, plină de peisaje impresionante și de întâlniri cu dinozauri uluitoare. Cu mediile sale meticulos create și mecanica de joc fără cusur, EXOPRIMAL îi cufundă pe jucători într-o bătălie cu miză mare împotriva valurilor de dinozauri.

Mai multe informații: https://www.exoprimal.com/en-us/

Monitoarele de gaming MSI oferă imagini uimitoare și caracteristici inovatoare, asigurând că jucătorii apreciază pe deplin gameplay-ul captivant din Exoprimal.

MAG 274UPF

  • – Cu panelul său rapid IPS care suportă rezoluția 4K la o rată de refresh ridicată de 144 Hz, MAG 274UPF oferă o experiență de vizionare excelentă, o imersiune îmbunătățită și imagini clare cu un joc fluid pentru o experiență de joc imbatabilă.

Mai multe informații: https://www.msi.com/Monitor/MAG-274UPF

MAG 325CQRF-QD

– MAG 325CQRF-QD dispune de un ecran curbat de 31,5″, o rată de refresh foarte rapidă de 170 Hz și tehnologia Quantum Dot (QD), oferind jucătorilor o experiență de joc captivantă cu imagini uimitoare, un joc fluid și culori vibrante și precise.

Mai multe informații: https://www.msi.com/Monitor/MAG-325CQRF-QD

Despre Capcom:

Capcom este un lider mondial în dezvoltarea, publicarea și distribuirea de divertisment interactiv pentru console de jocuri, PC-uri, dispozitive portabile și wireless. Fondată în 1983, compania a creat sute de jocuri, inclusiv francizele revoluționare Resident Evil™, Monster Hunter™, Street Fighter™, Mega Man™, Devil May Cry™ și Ace Attorney™. Capcom își desfășoară activitatea în SUA, Marea Britanie, Germania, Franța, Hong Kong, Taiwan, Singapore și Tokyo, iar sediul central al companiei este situat în Osaka, Japonia.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top