Evenimente

National Bartenders Academy prezintă The Shakedown @ Fratelli Iasi, 11 februarie

National Bartenders Academy prezintă The Shakedown @ Fratelli Iasi, 11 februarieNational Bartenders Academy prezintă The Shakedown, un concurs creat pentru a desemna cea mai bună echipă de barmani și ospătari din industria ospitalității ieșene. Acesta are loc joi, 11 februarie 2016, începând cu orele 20:00, în Fratelii Lounge & Club Iași (Str. Palas 5D).
The Shakedown conține probe contracronometru, teste de îndemânare și cunoștințe de specialitate menite să-i scoată în evidență pe cei mai buni, și, dintre ei, pe campioni.
La concurs pot participa echipe de barmani și ospătari ce reprezintă locațiile HORECA (hotel, restaurant, cafenea) din Iași. Înscrierile sunt în desfășurare, iar regulamentul competiției, precum și mai multe informații găsiți la bogdan@nbacademy.ro

Șansa de a fi desemnat cel mai bun este oferită multora, dar e a celui mai bine pregătit.

Organizatori: National Bartenders Academy

Parteneri: Fratelli Iași, Monin, Peroni, PPD Group

Cine suntem noi? National Bartenders Academy este un grup alcătuit din oameni de afaceri, traineri și barmani care lucrează împreună cu scopul de a oferi colaboratorilor răspunsurile provocărilor pe care aceștia le întâlnesc.

nba_the_shakedown_afis

Atenția NBA este orientată în primul rând către barmani, oferind acestora posibiltiatea de a se perfecționa profesional, personal sau spiritual, convinși fiind că un serviciu ireproșabil își are rădăcinile în puterea de a recunoaște că mereu avem de învățat.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top