rent a car iasi iasi
Diverse

Natura ne ofera lectii de mare demnitate

Nu am auzit niciodata vreo frunza lamentandu-se ca este efemera, desi nu traieste mai mult de un an. Nici firul ierbii nu isi plange de mila ca vara este rapus de coasa nemiloasa, nici gazele de-o zi. Da, sunt vietati care au venit pe lume sa stea o zi, sa se inmulteasca, iar la apusul soarelui sa plece.

Viata si moartea se afla in echilibru, iar universul nu se prabuseste si nu sta in loc nici la moartea scriitorului, medicului, profesorului sau a poetului.
Sa accepti si sa suferi demn pierderea cuiva este lectia de mare demnitate pe care o ofera natura. Dupa ce un om a trecut in nefiinta nu se mai poate face nimic in afara indeplinirii sarcinilor de onoare legate de ceremonia inmormantarii sale.

Daca frunza asta de om a murit printre straini, avem datoria sacra sa o aducem acasa, mai ales ca exista firme foarte bune in tara care ofera servicii de repatrieri decedati.

Of, fara lacrimi si caderi nervoase, cu maxima luciditate si responsabilitate, cum ar fi dorit cel care a plecat intr-o lume mai buna, trebuie sa stabilesti cu firma cum va decurge totul.
Consilierul funerar iti va relata cu lux de amanunte cat este de greu sa faci o repatriere fara cusur si cum de reusesc ei sa indeplineasca atat de multe sarcini grele intr-un timp asa de scurt. Raspunsul este: o echipa de profesionisti care actioneaza perfect si se sincronizeaza ca intoarcerea acasa sa decurga conform orarului stabilit.

De nu ar fi in echipa cunoscatori de limbi straine, persoane care stiu tot ceea ce este nou in legislatia transportului funerar international, misiunea ar deveni aproape imposibila. La cei care se ocupa de completarea dosarului de repatriere se adauga cei implicati in pregatirea corpului neinsufletit, in asezarea in sicriu inaintea sigilarii capacului si in manipularea sicriului. Misiunea soferilor care conduc responsabil 2-3 zile in traficul infernal si au grija de masini este la fel de importanta.

In timpul acesta, pregatiti-va spiritual sa il primiti decent. Amintiti-va lucrurile luminoase legate de cel decedat! Nu are sens sa pomeniti de greseli, de raniri, de aspecte negative, din moment ce stiti ca pleaca pentru totdeauna. Mortul si-a incheiat evolutia pe pamant, prin urmare a scapat de judecata semenilor, de aceea se si spune:”Despre morti numai de bine” si intra la judecata divina, de aceea oamenii obisnuiesc sa spuna:”Dumnezeu sa-l ierte!”

Firma Repatriere-Funebre.ro este una dintre cele mai bune firme de profil din Romania care are reprezentanti in toata lumea, care sa ajute la urgentarea demersurilor de repatriere ale conationalilor.

Tarifele sunt comunicate apartinatorilor deschis si acestia sunt tinuti la curent cu parcursul funerar si cu toate operatiunile facute de firma.
Comunicarea deschisa intre acesti profesionisti si apartinatori demonstreaza empatie lor si respectul pe care il au fata de clienti.
Imbarbatati-va si luati deciziile cele mai corecte legate de repatriere!

Incredintati aducerea in tara a celui drag unei firme cu experienta si evaluari maxime de la clienti, care isi desfasoara legal activitatea si care detin autorizatii pentru masinile funerare.
In loc sa jelim pierderea, sa ne bucuram ca am avut prilejul sa cunoastem un om de valoare si sa ii asiguram odihna printre ai lui, in pamantul pe care a vazut lumina zilei!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top