Evenimente

Noaptea Alba a Iasului 2013

Noaptea Alba a Iasului a ajuns in 2013 la a 4-a editie si se va desfasura sambata 12 octombrie spre duminica 13 octombrie incepand cu ora 19:00 pana tarziu in noapte. Cei dornici de o plimbare prin Iasul de demult vor putea vizita Muzeul “Mihai Eminescu” din Parcul Copou, intrarea va fi gratuita iar cei prezenti se vor putea bucura de concert la flaut, momente de balet, recital de poezie, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, unde va avea loc o proiectie de filme “Iasii Marilor Iubiri”, realizate de TVR Iasi, vizitarea Sala Pasilor Pierduti si Aula Mihai Eminescu, moment de chitara cu Prof. Cristi Lazar, iar la ora 24:00 va avea loc un spectacol extraordinar cu trupa Taxi.

Sarbatorile Iasiului 2013

Muzeul Memorial “Mihail Kogalniceanu” ce va putea fi vizitat gratuit dar va putea fi ascultat si recitalul celor de la Entertainment Trio, Casa Pogor ce va putea fi vizitata gratuita plus un recital de la Cvartet de coarde, in fata Academiei Romane Filiala Iasi vor fi expuse grafitti pe panouri cu tema “Iasii Marilor Iubiri”, Palatul Copiilor va oferi un spectacol al elevilor ce activeaza in cadrul cluburilor din Palatul Culturii, dar si o vizita asupra institutiei alaturi de un gid.

De vizitat obligatoriu daca ajungi ca turist in Iasi

La starea Civila si Palatul Cantacuzino Pascanu va avea loc un spectacol al ansamblului Tierra Sin Pan de muzica Piazzolla, iar cei prezenti vor putea vizita expozitia de documente a Starii Civile Iasi.

Muzeul de Stiinte Naturale va putea fi vizitat gratuit si va va oferi diverse panouri pentru fotografie, Casa Bals Sturza – Sediul Directiei Regionale a Postei Iasi poate fi vizitata gratuit alaturi de un ghid si o super expozitie cu vederi ale Iasului de demult. Ultimul obiectiv ce va fi deschis in Noaptea Alba 2013 este Primaria Municipiului Iasi, Palatul Roznovanu ce va putea fi vizitat alaturi de un ghid dupa care acolo va avea loc un spectacol extraordinar alaturi de Opis Band.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top