Evenimente

Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012

24522-noaptea_devoratorilor_de_publicitate_2012_doza_ta_de_energie_creativa1In acest an, Noaptea Devoratorilor de Publicitate se va desfasura in 8 orase din Romania. La Bucuresti, evenimentul, organizat de 4 ACE si MSA Events, va avea loc pe 15 iunie la Sala Palatului si il va avea ca invitat pe initiatorul Jean Marie Boursicot. Celelalte puncte din tara in care va ajunge evenimentul in perioada august – noiembrie sunt: Constanta, Brasov, Galati, Arad, Iasi, Timisoara si Cluj.
Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2012 se desfasoara sub conceptul “energie pentru creativi” si va plasa vizionarea selectiei de reclame internationale intr-un cadru alimentat de concerte, mini-evenimente si concursuri de creativitate. Timp de 8 ore vor fi proiectate 290 de reclame din toata lumea, estimandu-se un numar de 10 000 de persoane asteptate.

Editia din acest an vine cu o surpriza de proportii si, in acelasi timp, cu o onoare pentru advertising-ul romanesc, esenta intregii selectii fiind redata de spotul IQads.ro “Gelozia” care deschide evenimentul. Selectia din 2012 vazuta in toata lumea cuprinde 13 reclame romanesti, cea mai mare expunere de pana acum, iar Jean Marie Boursicot va fi prezent la Bucuresti sa ne explice cum s-a produs aceasta indragostire de publicitatea romaneasca.”, afirma Dan Chisu, producatorul evenimentului.

24522-noaptea_devoratorilor_de_publicitate_2012_doza_ta_de_energie_creativa1

Sursa: www.iqads.ro

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top