Stiri

Nou in Iasi: Citizen Bistro&Lounge

Fara doar si poate, Iasul a devenit un oras foarte agitat. Suntem atat de conectati la ce se intampla in jurul nostru incat rareori gasim timpul necesar pentru a lua o pauza pentru relaxare.

Citizen s-a deschis la parterul Hotelului Unirea din iasi si este inspirat din natura si al ei verde crud, proaspat si armonios, locul perfect pentru a evada oricand simti nevoia de a te simti bine alaturi de prieteni sau familie, locul in care te poti simti ca in vacanta. Citizen este mai mult decat o simpla terasa, o oaza de liniste inconjurata de mult verde ce ofera energie si buna-dispozitie prin bauturile surprinzatoare, deserturi cu fructe sau limonada cu pepene galben.

Citizen este un bistro urban in care un oras modern si intr-o continua crestere se imbina armonios cu natura, rezultand un spatiu armonios.

Joi, 28 iunie, zenul din oras pe ritmuri de saxofon se gaseste la Citizen.
Se deschide seria evenimentelor CitiZen cu o seara de muzica live, in care acordurile de jazz vor aduce vibratiile pozitive in mijlocul orasului.

Invitați speciali sunt Cătălin Huțanu la pian si Alex Jaxx la saxofon. Intrare se face pe baza de buna-dispozitie si spirit cat mai zen.

Saptamana viitoare se pregateste o degustare de vinuri, dar fiecare saptamana va avea un eveniment special unde va puteti incarca de Zen.

Citizen Iasi
Adresa: Piata Unirii nr. 5 (parter Hotel Unirea)
Contact: 0232 205 440
Program: Zilnic 08:00 – 23:00
Parcare: Da

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Top 5 Stiri din Iasi, Luni 9 Iulie | Iasi 4u

  2. Pingback: Let's feel all the zen vibes @ Citizen Bistro & Lounge, 4 August | Iasi 4u

  3. Pingback: Top 5 Stiri din Iasi, Miercuri 8 August | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top