Buna Ziua Iasi

Nunta: cum sa alegi verighetele

Verighetele sunt simbolul iubirii eterne, primele lucruri la care te gandesti daca spui cuvantul “casatorie”. Adesea, aceste doua mici cercuri pretioase sunt un dar de la parinti, nasi sau o persona foarte draga si apropiata sotilor si gata sa fie martora a iubirii solide si trainice care urmeaza sa fie celebrata si pecetluita prin nunta. Alteori, mirii isi cumpara singuri verighetele. Acesta este motivul pentru care achizitionarea de verighete este adesea unul dintre acele momente critice in organizarea unei nunti. Un ghid scurt si simplu este asadar util pentru a afla cum sa alegem verigheta.

Cine ar trebui sa aleaga verighetele

De cele mai multe ori verighetele sunt alese de mireasa, dar este recomandat ca amandoi sa faca acest lucru. Verighetele ar trebui sa fie aceleasi, adica in aceeasi forma si culoare.

Cand trebuie cumparate verighetele

Pentru a continua cu achizitia, va trebui sa o faci cu cateva luni inainte de nunta, mai ales pentru ca exista atat de multe modele din care sa alegi, in special la verigheteatcom.ro, si este posibil sa ai nevoie de timp pentru a gasi verighetele care iti plac cel mai mult. In plus, merita sa ne amintim ca 90% dintre cupluri includ gravarea numelor partenerilor si a datei nuntii in cadrul verighetei. De aceea bijutierul trebuie sa aiba timpul necesar acestui proces.

Alegerea metalului pretios

Desi acum este posibil sa gasim verighete din multe materiale, sfatul este sa le alegi verighetele din aur astfel incat sa reziste in timp fara sa se oxideze si sa poata fi curatate cu usurinta. Cea mai clasica alegere este cea a aurului galben, desi este posibil sa gasesti si verighete din aur alb sau roz.

Model

Daca am vrut sa rezumam verighetele in doua tipuri le-am putea deosebi in verighetele clasice si cele particulare ca forma, materiale si dimensiuni. Verighetele clasice sunt cele mai simple, fara prelucrare ulterioara si datorita acestui design curat si sobru sunt in continuare cele mai vandute. Printre verighetele clasice se numara Oxford, un model subtire si usor rotunjit si verigheta Mantua, care este un model ceva mai inalt si mai plat. Cat despre grosimea inelului, chiar si aici este o chestiune de gust personal, insa cele mai folosite clasice au in jur de 3,5-4 mm.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top