Diverse

O echipa operativa, empatica si credincioasa

Empatia si credinta sunt valori fundamentale ale unui comportament etic, fiindca au in vedere modul in care cineva (in cazul nostru o echipa) se raporteaza la oameni si la divinitate. Este demna de incredere firma de servicii funerare Nordului care se distinge de altele prin urmatoarele aspecte:

-intampina apartinatorul cu promisiunea vietii vesnice. Speranta pe care o insufla se situeaza mai presus de prezentarea serviciilor sau de orice oferte tentante.

– echipa ajunge la locul in care a avut loc decesul pentru a ajuta apartinatorii in 45-60 de minute, fiindca firma are program non-stop si nu doreste sa puna in dificultate pe nimeni. Pentru o familie cu copii care sunt usor impresionabili si se sperie usor nu este in regula sa stea cu mortul in casa pana dimineata.

-exista oferte de servicii si de preturi pentru toate situatiile: pentru pensionari, pentru persoane care au un buget restrans sau dimpotriva, un buget extins alocat organizarii inmormantarii. Preturile sunt stabilite cu onestitate si orice pachet ar solicita apartinatorul, echipa a decis sa alerge in locul acestuia pentru actele necesare la inmormantare si sa le aduca la domiciliu. Gestul este mai presus de cuvinte de frumos!

Persoane straine de situatie sunt impresionante cand vad apartinatorii in doliu asteptand pe la usi, cu ochii plini de lacrimi, clatinandu-se de durere. Unii au ramas fara niciun sprijin si alergatura care precede inmormantarea le reaminsteste acest lucru.

-experienta acumulata in 20 de ani plaseaza acesti profesionisti in topul celor mai buni cunoscatori ai traditiilor legate de inmormantare, cu toate acestea, oferta lor nu exclude pe nimeni, fiind adaptata religiei decedatului si apartinatorilor.

Exista pachete funerare care alaturi de lucrurile si serviciile esentiale contin si: pachete cu alimente care se impart la cimitir, colaci, prescuri si coliva, vin si ulei, prosoape pentru preot, gropari, dascal si stalpi si coroane funerare lucrate din 60 de fire de flori naturale si perfecte.

-pachetele funerare alese se pot personaliza prin completarea lor cu alte servicii si produse, la cerere. De pilda, pentru o coroana frumoasa, familia nu trebuie sa mearga la florariile din oras, fiindca exista un atelier de aranjamente funerare din flori naturale in cadrul firmei. Masina funerara care aduce sicriul la domiciliu poate aduce si coroana funerara.

Frumoase ca un poem, coroanele in forma de cruce, de lacrima sau cele clasice aduc un strop de alinare in sufletele apartinatorilor. Zeci de modele de coroane si de jerbe pot fi comandate pe site-ul firmei, prin adaugarea lor in cosul de cumparaturi electronic sau printr-un apel telefonic. Familia indurerata care doreste sa isi exprime aprecierea fata de cei dragi care au murit pot alege: jerba cu trandafiri albi sau trandafiri rosii, jerba din garoafe, coroana din trandafiri albi si rosii, coroane din gerbera, din crini sau din crizanteme. In trecut era o traditie ca o doamna din familia mortului sa prepare coliva. In stoc se afla si modele de sicrie diverse, la preturi diferite. Exista sicriu din lemn de mahon, sicriu de tip lada, sicriu economic care costa 800 de lei si sicrie de lux Boston la pretul de 8500 de lei. Cine doreste sicriu alb pentru o persoana draga care a pierdut lupta cu viata il poate comanda de pe site-ul acestei firme care potoleste durerea prin calitatea serviciilor si a produselor si prin menajarea celor care trec prin cea mai grea perioada a vietii: perioada doliului.

La categoria accesorii sicrie sunt disponibile crucifixe, manere metalice aurite si lenjerie completa. La categoria parastase, oferta este multumitoare. Exista patru pachete de alimente:unul de lux, de dulce, si trei pachete sociale de post si de dulce. Despre pachetul de lux de dulce se poate spune ca echivaleaza cu meniul de la un restaurant, ba este mai bogat decat acesta pentru ca include o farfurie si o cana din ceramica fina si o lingura din inox care ii raman celui care primeste pachetul si de cate ori va folosi vasele respective isi va aminti de cel mort. Alimentele care compun acest meniu sunt bune si diverse, conform listei de mai jos: pilaf, pulpa pui, ceafa de porc afumata, rosie, muschi tiganesc, branza topita, baton paine, doza bere/suc/apa, desert (croissant, strudel cu mere, napolitana) si fruct (mar/portocala).

Pachetul social de dulce costa 40 de lei, iar cel de post are acelasi pret. Toate pachetele contin farfuria  si cana din ceramica si furculita din inox, diferenta dintre ele o fac alimentele. In pachetul social de post se afla: pilaf sarbesc, pate vegetal, branza tofu, rosii cherry, masline, baton paine, doza bere/suc/apa, strudel mere de post si fruct (mar/portocala).

Firma este atat de bine pregatita, incat se dovedeste capabila sa organizeze inmormantari in tara, dar si repatrierea unor decedati din Europa. Apartinatorii care au nevoie de acest serviciu este bine sa stie ca toate statele din continentul european sunt pe lista care are acoperire a firmei prezentate mai sus. Repatrierile sunt complicate, dar nu si pentru echipa care de 20 de ani a pus la punct sute de repatrieri si a organizat mii de inmormantari. Aspectul site-ului, ofertele variate, serviciile complete dupa buget reflecta experienta, empatia si eficienta acestei firme care reuseste sa satisfaca exigentele tuturor apartinatorilor ca vazand cum se realizeaza indeplinirea dorintelor in totalitate, suferinta sa se diminueze.

Exista si pachete de incinerare a celor care mor acasa, la spital sau in azil, preturile fiind cuprinse intre 3500 de lei si 4000 de lei. Familia este informata prompt ca decontarea serviciilor cu talonul de pensie este posibila in cazul inmormantarilor, precizand ca in cazul incinerarilor este posibil sa nu fie acoperite toate cheltuielile si familia sa fie nevoita sa achite diferenta.

 

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top