Diverse

O extensie a confortului tau!

Remorca auto reprezinta o investitie foarte buna, deoarece foarte multi dintre noi isi pun problema unui posibil transfer intr-un alt oras sau pentru o vacanta prelungita.

In orice caz, o remorca auto isi poate dovedii utilitatea fiind accesoriul suprem pentru un autoturism atunci cand sunt implicate obiecte de transportat. Ce este important de retinut, este ca un sofer de categoria B poate sa ataseze o remorca de 750kg la masina, deoarece ce depaseste aceasta greutate trece la o alta categorie, iar pentru asta este necesara o certificare in plus.

Site-ul depozitulderemorci.ro ofera multe optiuni atunci cand vine vorba de achizitionarea unei remorci, iar categoria pentru remorca 750 kg are produse accesibile pentru toti.

Exista momente cand chiar trebuie sa adaugam o remorca auto pentru a duce la capat o operatiune sau pentru a transporta marfa foarte grea. Nu este de mirare ca foarte multi prorpietari de magazine de cartier prefera sa ridice personal marfa de la furnizor cu ajutorul unei remorci auto.

Greutatea bruta a vehiculului (GVWR) este punctul de plecare pentru alegerea unei  remorci. Acesta indica greutatea maxima pe care o remorca o poate atinge cu incarcarea sa. Categoria de permis B, indica ca trebuie sa fie mai mic de 750 de kilograme. O poate depasi cu conditia ca aceasta sa ramana mai mica decat greutatea masinii si greutatea totala a remorcii, sarcina si masina sa nu depaseasca 3,5 tone. Prin urmare, greutatea bruta a unei remorci va fi mai mare la masinile grele, cum ar fi 4X4.

Axele remorcii pot avea propriul sistem de franare. Este obligatoriu pentru remorcile cu o greutate bruta a vehiculului mai mare de 750 kg si cand greutatea bruta a vehiculului remorcii depaseste jumatate din greutatea bordurilor vehiculului de remorcare. Este vorba despre sisteme de franare inertiale cu legaturi si cabluri. Acestea asigura o mai buna manipulare a cuplului remorca-masina si impiedica alunecarea cuplajului.

Cum fiecare privilegiu aduce si noi regulii, la fel functioneaza si remorca auto. Oricine poate achizitiona o astfel de extensie pentru autovehicul, insa este foarte important ca conducatorii de categoria B sa respecte regula pentru geutatea remorcilor.

Pe site-ul depozitulderemorci.ro se gasesc o multime de tipuri de remorci, care pot fi cu greutate pana in 750 de kg, de 750 kg sau cu greutati mai mari ce pot sa varieze intre 1000 kg si un maxim de 3500 kg. Aceste remorci speciale sunt pentru categorii speciale de soferi, iar deseori sunt folosite pentru transportul echipamentelor grele, automobile mici si chiar si animale daca sunt corect omologate.

Modelul de remorca auto RUSTIK N07-236 este perfect pentru cei care doresc o remorca simpla pana in 750 kg. Aceasta remorca ofera posibilitatea de a transporta diverse obiecte sau marfa. Este compacta, insa foarte bine fabricata din materiale durabile. Rigiditatea si durabilitatea mare a remorcii este asigurata de sectiuni de cadru indoit la rece ale sasiului in forma de U si de doua traverse.

De asemenea, lampile multifunctionale sunt protejate impotriva deteriorarii, umezelii si a noroiului. Conexiunile prin cablu sunt bine protejate, garantand functionarea fara intretinere pe o perioada lunga.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top