rent a car iasi iasi
Diverse

O firma prevazuta cu cosuri de gunoi din inox lasa o impresie buna partenerilor

Firma reprezinta pentru salariati a doua casa, de aceea toti cei care isi desfasoara activitatea aici trebuie sa fie atenti la un aspect esential: mentinerea curateniei. De la intrarea in curte, spatiul trebuie sa fie imaculat. Un ambalaj sau un chistoc aruncat neglijent pe alee sau prin iarba este o dovada crasa de nepasare.

Frunzele uscate, scrumul de tigara, toate acestea trebuie sa fie puse in tomberoane. Am vazut de multe ori firme care straluceau de curatenie si mi-am dorit sa lucrez acolo.

Pe holuri, cosuri inox se aflau in numar suficient si straluceau de curatenie. Datorita lor nu se vedea o hartie sau un ambalaj pe jos si nici mizeria din cosul nu agresa ochiul, asa cum se intampla cu cosurile de gunoi din plastic, modelele mai vechi. Ma deprima cand vad gunoaiele puse unele peste altele, care cad din cos sau si mai rau resturile alimentare care se strecoara printre spatiile libere si fac o mizerie de nedescris la punctul de colectare a gunoiului. Un cos prevazut cu capac actionat de pedala sau de senzori securizeaza tot continutul care este pus in el.

In spatiile destinate fumatului, fiindca managerul ii intelegea si pe fumatori, se aflau cosuri gunoi prevazute cu scrumiere.

Din pacate, firma noastra nu s-a modernizat deloc in ceea ce priveste dotarea cu aceste produse indispensabile unui spatiu in care se desfasoara o acitivitate intensa. Cosurile mici si vechi din plastic se dovedesc neincapatoare, in plus ne lipsesc cosuri colectare selectiva

De multe ori ma simt vinovata, cand trebuie sa pun sticla din plastic sau aluminiul peste resturile alimentare sau hartia la un loc cu toate acestea.

In mediul rural, primul impuls al omului fata de cartile, ziarele si revistele vechi este sa le bage pe foc. In cazul in care le arde in casa, sobele se incarca inutil. Afara, fumul polueaza atmosfera. Este pacat sa se transforme acesta hartie in scrum, cand ea poate fi reciclata si salveaza copaci care cresc foarte greu, ne bucura cu prezenta lor si flitreaza aerul.

In zona in care locuiesc, acum 3-4 ani isi desfasura activitatea o fabrica de geamuri si hartie, care in schimbul maculaturii oferea oamenilor hartie igienica, role de servetele sau hartie de impachetat, dupa dorinta.

Un manager care investeste in cosuri din inox de lux asigura succesul firmei sale si nenumarate parteneriate, fiindca aceasta reprezinta o carte de vizita importanta.

Aspectul institutiei poate inspira incredere deplina sau, dimpotriva, repulsie, indoiala.

In magazinul online Cosuri-Europubele.ro gasiti o gama variata de cosuri de gunoi: prevazute cu scrumiera, avand capacul pe baza de senzori sau tip pedala, cosuri tip cutie, cosuri de lux pentru colectare selectiva.

Produsele de calitate premium pot fi comandate online si sunt livrate la adresa indicate, asa ca nu necesita deplasare sau timp pierdut. La comenzi mai mari de 175 de lei, transportul este gratuit in oricare localitate din tara, sa nu mai vorbim de reducerile de 10-30 % care sunt in floare si de care trebuie sa profitati.

Dezvoltarea unei firme pleaca de la atitudinea fata de curatenie pe care o au salariatii ei, iar acestia trebuie sa fie ajutati cu cosuri de gunoi suficiente si performante.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top