Stiri

Oferă cadouri din suflet de la Pictorul Fericit!

Cadourile sunt un mod deosebit de a le arăta celor apropiați respectul, aprecierea, recunoștința și dragostea. Cadourile sunt cu mult mai de efect atunci când sunt oferite dezinteresat și, mai ales, fără a fi vreo ocazie specială. Într-adevăr, atunci când avem de-a face cu o aniversare, onomastică, nuntă, botez sau altele, persoanele aflate în prim plan se așteaptă să primească atenții. Însă nu e mai frumoasă surpriza atunci când cadoul vine când ne așteptăm mai puțin?

De cele mai multe ori este bine să fim imprevizibili, mai ales atunci când vine vorba de a oferi cuiva ceva. O floare, o cutie de bomboane de ciocolată sau altceva ce știm că îi place destinatarului – orice am alege, rezultatul va fi același: un zâmbet pe buze.

Deși mulți subestimează importanța unui cadou, în alegerea sa trebuie să ne raportăm la gusturile și hobby-urile celui ce urmează să îl primească. Cadourile personalizate încep să prindă acum tot mai mult contur și să fie din ce în ce mai apreciate.

Pictura pe numere – un cadou inedit

Dacă dorim să oferim un cadou deosebit cuiva drag, Pictorul Fericit ne vine în ajutor cu o soluție: pictura pe numere. Accesând site-ul oficial – pictorulfericit.ro – vom descoperi o colecție impresionantă de modele dintre care putem alege.

Însă, mai întâi, să vedem ce sunt acestea. Picturile pe numere sunt de fapt kit-uri complete cu ajutorul cărora putem crea tablouri senzaționale. Un kit conține o pânză canvas schițată conform șablonului, culorile în ulei numerotate, 3 pensoane de dimensiuni diferite cu ajutorul cărora vom realiza tabloul, șablonul și o imagine în care să vedem cum va trebui să arate tabloul finit.

În niciun caz nu ar trebui să percepem acest kit ca fiind destinat doar acelor persoane care sunt pasionate de pictură sau care au înclinații către aceasta. Pictura pe numere este pentru oricine: pentru femei, bărbați sau chiar copii.

Magazinul online Pictorul Fericit ne oferă variante de kituri de pictură pe numere pentru toate cele 3 categorii enumerate mai sus, bazându-se pe ceea ce ar putea să atragă și pe nivelul de dificultate potrivit fiecăruia.

Cadouri pentru ea, pentru el sau pentru copii

În acest sens, dacă dorim să oferim unei femei o pictură pe numere, putem opta pentru Lilies – un tablou ce înfățișează un superb buchet de crini în nunațe de lila. În definitiv, cărei femei nu îi plac florile? O altă opțiune ar putea fi Profound Maternal Love – o pictură pe numere destinată mamelor, în care dragostea maternă este îmbinată perfect cu gingășia nou-născutului. Este o pictură care va stârni o emoție profundă în sufletul oricărei mame.

Dacă destinatarul cadoului este un bărbat important din viața noastră, găsim și pentru acesta în cadrul magazinului amintit anterior variante de picturi pe numere care să îl reprezinte. În cazul în care acesta este pasionat de aviație sau de călătorii în general, Airplanes ar putea fi alegerea potrivită. Un tablou special, ce redă parcă o imagine desprinsă din filmele vechi de război: 3 avioane ce plutesc printre norii groși.

Chiar și copiii se pot bucura de un astfel de cadou. Bineînțeles, picturile pe numere destinate acestora au un nivel de dificultate mai scăzut și sunt caracterizează în mare parte prin culori vii în combinații care atrag toate privirile. Copiii sunt foarte atrași de animale, iar Let’s Play cu siguranță îi va cuceri. Câinele este cel mai bun prieten al nostru încă din copilărie, iar acest tablou care ne îmbie parcă la joacă va fi preferatul lor.

Așadar, oricare ar fi destinatarul cadoului, Pictorul Fericit are câte ceva pentru fiecare. Nu ezitați să îi surprindeți pe cei dragi cu unul dintre tablourile din oferta magazinului!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top