Stiri

Oferă-i copilului tău posibilitatea de a învăța engleza alături de un profesor britanic nativ

Ești gata să-i oferi copilului tău una dintre cele mai frumoase veri?Daca apelezi la cursuri de engleză Cambridge îi poți oferi această oportunitate! Astfel, dacă micuțul tău este mereu dornic de a cunoaște lucruri noi, de a descoperi, dar și de a învăța alături de alți copii de vârsta lui, ți-aș recomanda să-i oferi o oportunitate unică. Oferă-i libertatea de a învăța de la cei mai buni și, mai mult decât atât, lasă-l să exerseze alături de oameni de calitate. Când este mic, altfel percepe informația, altfel vede partea de învățat. Capacitatea lui de memorare este mult mai mare, iar memoria vizuală își spune cel mai bine cuvântul.

Vara aceasta, oferă-i copilului tău oportunitatea de a îmbina utilul cu plăcutul! 2019 Summer School, care a început de pe data de 1 iulie și se finalizează în data de 30 august îi va pune copilului tău la dispoziție posibilitatea de a-și exersa abilitățile în ceea ce privește limba engleză, chiar cu ajutorului unui profesor britanic nativ. Ca și români, ne adaptăm stilului britanic, ci nu celui american, astfel că un profesor britanic este soluția perfectă, mai ales când vine vorba despre formarea propozițiilor și a întrebărilor într-un mod corect sau când se pune problema accentului.

Chiar dacă învățarea unei limbi pare o etapă destul de grea din viață, atunci când ești mic, totul pare o joacă. Tocmai din acest motiv, copiii din București pot profita de această ocazie și pot învăța de la unul dintre cei mai buni profesori nativi de limbă engleză. Lejeritatea cu care se exprimă, dar și experiența acumulată de-a lungul anilor o face pe Samantha Teasdale, originară din UK, să se conformeze perfect și să creeze lecții de limbă engleză, astfel încât acestea să devină o joacă pentru copilul tău.

Ceea ce ne comunică ea este faptul că ideea de Native English School s-a născut din experiența ei proprie pe care a trăit-o, Native English Shool fiind locul în care poți veni să înveți limba engleză alături de un nativ, în cazul de față, alături de ea.

Sau altfel spus, Native English School este un loc unde poți exersa, îmbunătății și învăța cuvinte și expresii noi în limba engleză. Această școală de vară este o oportunitate perfectă pentru copilul tău atât din punct de vedere profesional, pentru că engleza îl va ajuta foarte mult pe viitor în găsirea unui loc de muncă, cât și din punct de vedere personal pentru că se va dezvolta alături de alți copii, va lega prietenii și, poate, chiar le va menține pe viitor.

Știu că-ți dorești ce este mai bun pentru copilul tău! Native English School poate fi una dintre variante!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top